PELUANG JANA PENDAPATAN : AGEN DROPSHIP (ZERO MODAL)

 
Serius dan Minat berniaga?
Tidak mempunyai modal?
Gaji tidak mencukupi?
Masih belajar dan perlukan wang?
Ingin menambahkan pendapatan sampingan?

Peluang menjadi agen dropship produk LIPS SCRUB kini dibuka!
Harga jualan anda tetapkan sendiri
Keuntungan jualan anda nikmati

Produk ini masih baru dipasaran jadi tidak ramai yang menjualnya
Peluang terbuka luas kepada anda untuk mengembangkan produk ini


Kebaikan menggunakan Sweety Lips Scrub By Emily :

* Mengurangkan masalah bibir hitam
* Membuang lebihan gincu yang melekat di bibir
* Membuang sel kulit mati
* Mengurangkan masalah bibir kering/merekah
* Melembabkan bibir
* Menjadikan bibir merah kemerahan
* Bibir kelihatan lebih sihat & pinkish


Produk ini lebih bagus berbanding produk Lips Scrub yang terdapat dipasaran kerana
ianya lebih extra moist (lebih berpelembap) dan mempunyai kandungan madu lebah asli
Produk lain kering dan semasa scrub dilakukan, risiko untuk bibir luka
 (terutamanya jika bibir menggelupas)
menjadi lebih tinggi.


Gunakan Lips Scrub by Emily ini
Pasti berkesan!


Harga termurah!
Boleh pakai berpuluh2 kali
Kuantiti lebih besar, 10 gram


----------------------------------------------------------------------------
 Produk ini bakal meletop sebelum dan sepanjang bulan puasa!
Sebabnya, bibir akan menjadi lebih kering + pucat
kerana kekurangan air
Inilah masanya untuk anda memperkenalkan produk ini kepada mereka

Lelaki dan perempuan boleh menggunakan produk ini
-----------------------------------------------------------------------------
Jika anda berminat, boleh emailkan ke : diarisedetiklebih@gmail.com
Subject : Berminat menjadi agen Dropship Lips Scrub

Terhad kepada 20 orang yang terpilih sahaja
Terima Kasih

Jemput semua layari fb dan like : Sweety Lips Scrub By Emily

TANDA INGATANKU KEPADA MH370

 
Tah kenapa sedih gila masa dapat tahu kisah kehilangan MH370 ni
Jadi liputan 1 dunia
Sebelum ni kalau ade kejadian ape2 xde la aku kisah sgt
Benar2 meruntun hati bila PM umumkan pesawat ni 
berhenti tanpa landasan di lautan hindi
Lepas tu baca luahan waris mangsa
terutama surat daripada isteri rain, pramugara MAS yang terlibat
oh! sedih~

Disebabkan kedukacitaan tersebut, aku pun abadikan
Model pesawat Mas Boeing 777-200 (atas lebih dikenali sebagai MH370)
pada salah satu ruangan di pejabatku


Pada stand tertulis
"08 Mac 2014"
MH370 DALAM KENANGAN


Model pesawat ni disertakan Plat = 777-200


Semoga segala usaha pencarian bukti2 MH370 berjalan dengan lancar dan selamat
Amin~
Jika benar kesemua penumpang dan anak kapal telah pergi buat selamanya,
al-fatihah & takziah diucapkan


Saiz Pesawat dibandingkan dengan Model Myvi

ok bubbai~

FLASH BACK : NOTA KU BERWARNA WARNI

 

Time study kat UM dulu, aku punyalah rajin buat 
Nota2 Berwarna Warni cam ni
Tapi terhad masa nak exam jela
Kuning ada, biru, ungu, hijau~
Dah bosan dengan putih, aku pun buat le kaler2 ni
Baru le semangat nak baca sebab cantik sangat~ haha~

Aku buat saiz A4 tu lipat dua 
Senang nak baca kat mana2 
Then tebuk lubang kat tengah buh tali

Aku tak leh lipat kecik lagi sebab mata aku akan rase 
berpinor2 bila baca

Peh tu tambah sket sticker kat depan nota..Memang cun habis~

Ok bai~

Nak tengok Meja Study aku?
Lagi cun! hoho~
Klik SINI

Contest Gambar #Candid By Sharina

>>Contest Gambar Candid<<
Suka snap gambar? mari hantar gambar candid korang di Contest Gambar Candid dan ceritakan kenangan anda di dalam gambar..banyak hadiah menanti anda
Gambar Candid Saya :


Ceritanya bermula........
Atok dengan Opah dah ready posing2 tapi dua baby depan tu
dah ke laut~ 
Sorang kanan,sorang kiri~
owh...gaduh ea
Dialog :
Baby Kanan (Dhia) - patot Atok yang dukung kite, bukan awak.. merajuk la cam ni
Baby Kiri (Qaseh) - Taw xpe..Patot Opah yang dukung kite.Sebab headband  kite biru..Same dengan kaler baju Opah 
Baby Kanan (Dhia) : (erkkkk ?????)
Dua2 Baby : Ok Fine! 
 
 #Love this picture sbb comel sgt#

Penaja Rasmi
Opzzpinky | Se-Shop | Amy Syeera | Raja Farah | Hazrina | Khalil | Mieya | Mama Darwish | Ieya | Liyliz | Paly | Nadia | Hawa | Fadzlun | Saliza | Nazirah