BF BELIKAN TEDDY BEAR


Hari ini kami berjalan2 di sebuah shopping complex. Farisha memang tertarik dengan Teddy Bear yang dijual Amat comel..Selalu aje masuk kedai tu. Pantang datang..hehe

So, Farisha bodek2 la boyfriend nak teddy bear tu! Tapi dia pun tengah kering. Biasala..Dia pun Study lagi. Tapi bila tengok Farisha sedih, dia belikan jugak la teddy bear..Kecik aje..cukup2 peluk..tapi tak kisah la~ Farisha amat menghargai pemberian tu. Nama teddy bear tersebut adalah :- MOMO..comel kan nama dia..

so, tu jela kenangan yang Farisha ingat.

Bubbai~

p/s : BF Farisha ni sekarang merupakan tunang dan suami Farisha...Alhamdulillah~ Jodoh panjang
 

No comments: