“Apabilaazambercerita 1st Giveway-1 bulan di Dunia Blogger”

Klik Banner utk Join

Farisha Join lagi Segmen GA..bestnyer join2 segmen :) 

Antara keperluan segmen GA kali ini adalah :- 

1.    Menjadi follower  blog ini ---->> SUDAH
2.    Dalam setiap entry yang dibuat mestilah:
2.1     Banner giveaway dicopy di entry masing-masing dan di link balik ke entry ini --->> SUDAH

2.2     Buatkan satu entry kreatif yang simple berkenaan tajuk giveaway :

  “Apabilaazambercerita 1st Giveway-1 bulan di Dunia Blogger”
  -Satu perenggan pun dah memadai... Kalau lebih, pun takpe.. -->> SUDAH


 --->> Blog "Apabila Azam Bercerita" lebih menumpukan kepada aktiviti seharian beliau. Lebih kurang macam diari online. Walaupun baru sebulan beliau menjejakkan kaki ke dunia blogger namun memang Farisha tabik spring la sebab blog beliau dah buat segmen GA. Yang paling penting, hadiahnya menjadi  tanya sebab Tuan Tanah tak update lagi hadiahnya. Semoga segmen ini akan mendekatkan perkongsian ilmu dan menambah kenalan". Ada pantun untuk Tuan Tanah :- 

Sahabat sejati sahabat setia,
Ikhlas bersahabat membawa berkat,
Selalu memberi nasihat berguna,
Agar selamat dunia akhirat.

Selalu memberi nasihat berguna,
Agar selamat dunia akhirat,
Buat panduan dimana berada,
Agar persahabatan membawa berkat.

3.Tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blog yang lain dan harap-harap biarlah mereka-mereka itu tahu..:-) --->> FARISHA TAG : AKU DOKTOR CINTA , AN-NISA NAJIHAH ,  dan MISS BANU

4.Tinggalkan komen penyertaan anda di entry ini ok, beserta link ke entry itu...senang untuk saya dan en.suami buat lawatan balas nanti.....  :-) -->> SUDAH

KEPUTUSAN ------->>> FARISHA MENANG!! YEAY!! DAPAT HADIAH KEYCHAIN DARI UNIVERSAL STUDIOS - SINGAPORE TAW!
OHSEM!!!
TQ AKAK DIANA *.*


 

3 comments:

ATIQAH said...

salam
dari segmen sama
happy blogging :)

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

tq datang melawat :)

Diana said...

Terima kasih tau joint.... :-)
Tunggu keputusan di akhir rancangan..
Mana tahu, ada rezeki kan...