BEST DAN LAWAK PUN ADA LAGU ANAK KAMPUNG NI!!


Assalammulaikum...

Tetiba aje Farisha search Lagu Anak Kampung dalam You Tube. - versi baru antara One Nation Emcees feat Jimmy Palikat. Lagu ni kan tengah femes kat radio. Sebelum dengar, nampak tak bear comei belah kanan blog ni??? Scrol bawah sket dan akan jumpa muzik box Farisha. Kamu klik Button Stop kat 
tu Lagu cam ni..



Then, baru la boleh enjoy!!..Jom lihat video kat bawah :-


Yang bestnya, ada pulak jawapan Perempuan kepada lagu nih, cer play video bawah ni pulak :-


Ada lagih! Tengok Video ni pulak, versi Kelantan


Macam2 la versi, bidayuh, Sarawak, orang kaya dll. Malas letak video sebab suara mereka mcm kapal terbang nak mendarat.hehe..

Apa pendapat kamu tentang lagu ni??? Komen la sket :)


10 comments:

LuVidA^^ said...

sukeee..tp versi ori lg bess

✿Lady Ainaa ✿ said...

suke yg ori...blh thn...selalu juga layan..ngeeeeeeeee

eyda lha ♥ said...

suke lagu tu. tapi yang ta thnnya, ada lagu perempuan balas tu. hha lawak

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

betul tu! sebenarnya ori lagi best..tapi kalau nak yg rancak, yg feat ni pun ok jugak

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

yg perempuan balas jadi lawak tuh! siap landing2 atas gunung kinabalu..hehe

Rubikz Key said...

haha, best lagu tu :)

O CIKTEDDY said...

adeh..knp fofular sngt lagu ni ek..ihiks

Cik Puan Muda Umi said...

suka suka..sedap lagu tu..:)

Fara Chew said...

suka lagu anak kampung

Cik Farhana said...

Ohh lagu anak kampung . Heheh Best lagu nih ~ Enjoy ! follow sini dear :)