PERUBAHAN HADIAH SEGMEN GA FARISHA : BLOGGER ADA FACEBOOK??TOLONG LIKE!!


Ingat lagi tak segmen ni???? http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/06/blogger-ada-facebook-tolong-like.html

Ha! Jangan terkejut pulak tiba2 ada perubahan dalam segmen Hadiah GA Farisha pulak...I'm sorry!!! Sikit aje perubahan tu :

Iaitu jika Kawan Farisha memenangi hadiah yang ditawarkan, peserta yang join GA ni akan mendapat hadiah seperti di bawah kan ?? :

1) Sekiranya mendapat tempat Pertama : 4 Pemenang akan dipilih secara rawak. Hadiah Top Up Handphone bernilai rm50 seorang  *.* 

2)  Sekiranya mendapat tempat Kedua : 4 Pemenang akan dipilih secara rawak. Hadiah Top Up Handphone bernilai rm40 seorang  *.*  

3) Sekiranya mendapat tempat Ketiga : 4 Pemenang akan dipilih secara rawak. Hadiah Top Up Handphone bernilai rm30 seorang  *.*  

4) Sekiranya tidak menang : 2 Pemenang akan dipilih secara rawak. Hadiah ditaja oleh Farisha sendiri bagi menghargai Jasa Blogger semua. Hadiahnya adalah Top UP Handphone bernilai RM10 seorang *.* (Sorry tak banyak.uhukk!)


========Kesemua hadiah Top Up tu, pemenang GA yang bertuah boleh memilih sama ada nak TOP UP HANDPHONE ataupun tukar dengan WANG TUNAI. ohsem tak?? !

========Lagi satu, sesiapa yang mempunyai lebih dari satu Facebook contohnya ada 2 facebook, anda perlu meninggalkan LINK FB ID (Nama) anda dalam entry Farisha dan anda akan dikira mempunyai 2 penyertaan!! Jadi tentunya peluang anda memenangi hadiah GA akan lebih terbuka!! 

======== Tinggalkan link entry kamu di SINI

Terima Kasih! Good Luck!!


5 comments:

Cik Icha Mnz said...

ruang komen entri y mn 1 ek.?>

DAIRI FARISHA said...

kat sini : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/06/blogger-ada-facebook-tolong-like.html

Farra said...

Okey ^^ dah alert , TQ bagi tau sy . hehe ('',)

gee azie said...

thanks... :)

Wak Gelas™ said...

menang x? hmmm