SENARAI PESERTA SEGMEN 1ST GA FARISHA : BLOGGER ADA FACEBOOK??


Assalammualaikum semua. 

Entry ni special untuk menyenaraikan peserta segmen 1st GA Farisha. Sesiapa yang belum join, boleh lihat syarat-syarat yang sangat senang kat SINI. Hadiah Top UP Hand phone / Wang Tunai menanti peserta bertuah! Ohsem kan??

Tips menggandakan peluang menang GA ni, mudah aje. Kamu buat entry di blog dan tinggalkan FB ID kawan-kawan kamu yang dah like gambar dan page penaja. Contohnya, kalau ada 5 orang kawan-kawan facebook kamu yang like, kamu akan dikira mempunyai 5 penyertaan!. Lihat peserta ini bijak menggandakan peluangnya untuk menang :


     Bagi yang dah tersenarai kat bawah ni, kamu boleh kumpul “like” kawan-kawan facebook sebanyak mungkin dan masukkan dalam blog post kamu ye terhad sehingga 01/08/2012 ok…Tinggalkan komen juga kat bawah ni beritahu kamu dah update FB ID beserta LINK FB kawan-kawan tu. Setiap "like" akan dipantau.

     Terima kasih dan Good Luck!!!
   
     Stay Tuned. Peace! 

     ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1) IZZAH : 

2) MISZFARAHANIS : 

3) GEE AZIE :

4) Mohd Noor Shawal :  

5) ƨтσяʏ мσяʏ αℓʏαн : 

6) FIRAH : 

7) YUMIDA : 

8) cleverspider55 a.k.a alam1cinta :

9) SLUMBER SAGUN : 

10) AKU DOKTOR CINTA :

11) alynn'johan :]  :

12) ♥★ * m!L0 * ★♥ : 

13) Sally Yatiey : 

14) farah hassan basri

15) Yaya Hat'sumi (1)  : 

16) Yaya Hat'sumi (2)  : 

17) Farra : 

18) Cik Icha Mnz (1)  :  

19) Cik Icha Mnz (2)  :  

20 ) Cik Icha Mnz (3)  :

21) ummi_norseha : 
 
22) Anna Wafie (1) :

23) Anna Wafie (2) :  

24) Cik Angah Humaira : 

25) ✿Cik Suer✿ :  

26) mysweetkiddys craft : 

27) ::azmina nordin::  : 

28) Rochellez :  

29) Hidayah  : 

30) FARA : 

31) ci bubumuncetbulat ;) (1) : 

32) ci bubumuncetbulat ;) (2) :

33) ci bubumuncetbulat ;) (3) :

34) ci bubumuncetbulat ;) (4) : 

35) ci bubumuncetbulat ;) (5) : 

36) ci bubumuncetbulat ;) (6) :  

37) ci bubumuncetbulat ;) (7) : 

38) ci bubumuncetbulat ;) (8) : 

39) ci bubumuncetbulat ;) (9) :  

40) ci bubumuncetbulat ;) (10) : 

41) ci bubumuncetbulat ;) (11) : 

42) ci bubumuncetbulat ;) (12) : 

43) ci bubumuncetbulat ;) (13) : 

44) ci bubumuncetbulat ;) (14) :  

45) nurul adilla :  

46) Salina :  

47) TIARA :  

48) YAYA : 
http://yayalurvelovitastory.blogspot.com/2012/06/1st-ga-farishablogger-ada-facebook.html ( FB ID : Yaya Lurvelovita(Dato'Anuar A. Rashid Daugther's)

49) ♥♥azatiesayang ♥♥: 

50) AkmaFaizal  (1) : 

51) AkmaFaizal  (2) : 

52) AkmaFaizal  (3) : 

53) mi$$ch0c0laTe : 

54) cik fafa :  

No comments: