MELAMPAU! TOLONG REPORT PAGE FACEBOOK NI!

                                      Assalammualaikum semua.~

Hari ni dah hari ke-13 puasa. Semoga puasa kita semua di berkati oleh-Nya.

Sedang menerjah facebook, Farisha dapat mesej dari seorang kawan di FB minta kerjasama report page FB tersebut. Bila tengok2 gambar dalam page tersebut, memang termakruh puasa. huhu! Owner page tersebut telah copy dan upload gambar2 gadis yang diceroboh daripada album FB mereka sendiri.

Bagi Farisha, sesiapa yang sengaja meng"upload" gambar seksi2 tu memang tak tahu malu. Tetapi,... apa yang Farisha concern sekarang ni, gadis2 yang berpakaian seperti biasa dan bertudung telah diupload dalam Page ini dengan capture yang mengarut dan turut diselitkan sekali dalam album gadis2 seksi tadi.

Preview sket Page tu :-




Preview ni sikit je taw! Dan mangsanya adalah PEREMPUAN! Ha! Lepas ni kamu kena hati-hati la ye. Nak tahu lebih lanjut, Klik sini -------->> AKU NAK REPORT!! 

Kejap! Kamu semua memang tak nak hadiah ye???? Seorang je yang sudi baca post Farisha tu :( nak tahu lebih lanjut , klik sini -----> NAK HADIAH

OK bubbai!!

3 comments:

mayangsayang said...

ITU YG TAKUT NAK UPLOAD GAMBAR KAT FB ...

HannaNabiella said...

eii, kurang hajo la sape yg buat nie..

DAIRI FARISHA said...

tu la...mmg banyak gmbr porno..then yg xbsalah pun tkena skali...