ISI MASA KERJA : MENDOWNLOAD


 

Assalammualaikum wbt...

Selepas sambutan Hari Raya ni, dah tak ade keje nak dibuat kat Opis ni. Hujahan2 Bertulis semua dah settle sebelum raya. Kalo ade keje pun, hanya tandatangan surat2 aje. Sepanjang masa dihabiskan dengan berfacebook, berblogging, ber you tube dan lain2. Adakah ini dinamakan makan gaji buta??? oh!tidak! Bos tak beri kerja, nak wat cam mana kan. Nak mintak keje?? hihi~ paham2 le.

Jadi, bermula minggu ni, Farisha habiskan masa mendownload citer2 kat tenet aje. Ari minggu boleh tengok. Dua laman web yang Farisha selalu download citer melayu, English, dll adalah AKU MUZIK HAMPA dan DDMF.BIZ....JIWANG.COM agak susah sebab sangat limit nak download.

Bagi kome yang minat citer korea, taiwan, jepun, kome boleh tengok entry ni untuk ketahui laman download.

"Tagline minggu ni, Satu Hari, Dua-Empat Citer."

Jom la join download. FOC aje. Kalo kome ade link lain untuk download citer, gtaw le ye..

Antara citer yang didownload arini (Mood Happy tenet laju)

**Bila Kerbau Bunting Berkubang
**Daging Batang Pinang
**Melatah Raya
**Nenek Bongkok 3
**POntianak Masih Beraya di Kampung Batu
**Speghetti Kuah Lodeh
**Syawal, Aidil & Fitri
**Order Saja
**Syurga di Pagi Syawal


(Banyak citer kat TV Astro. Maklumla, umah xde Astro. Sob3..Esok nk download Movie pulak)


Bubbai~


11 comments:

Jue Jaynee said...

da follow awk juga..

sudi2kan la jenguk follow back ye..hehe tq..

Juejaynee.blogspot.com

DAIRI FARISHA said...

hihi~ ok :)

Aziela said...

Akak takut sket nak download kat opis nie. Err..citer Adam Hawa tu ada x?

Thanx singgah blog akak. Akak follow sini juga.

DAIRI FARISHA said...

ade kak..hihi..saya cari ni..penat taw..tgk dlm DDMF.com je ->>http://www.ddmf.biz/2012/08/adam-hawa-2012-update-episode-04.html

zuera syukry said...

lawa blog :) saya dah follow

Si Matatajam said...

Bestnya mendowload...gadget akak ni tak bleh donlod2 semua ni..jelesnya..

Errah said...

dah lama xdowload2 nih..mintak copy kwn jer..

Syamil Ramli said...

tak didetect menyelowkan line tenet opis ke?
Terjah sini ==>> Premium Beautiful Kena Saman

DAIRI FARISHA said...

gulp.....huhu..tak tahu le plak..deorg xde heboh2 pn tenet slow..

Aku Mad said...

wwe latest(gusti) punya takde ke link untuk download dia :)

Amzar Hariz said...

Boleh upload pontianak masih beraya di kampung batu tak....sebab movie tu dah di delete kat semua web.