SIAPA STUDENT UUM????



Assalammualaikum....

Nak tanya, ada tak blogger kat sini Student UUM??? nak minta tolong sikit. 

Farisha nak buat research kat Laman Web perpustakaan UUM. Dulu ada password save siap2 dalam komputer ni. Then, bila nak guna tadi, password tu dah xde save. Clean & Clear je. 

Please tolong! Email kan : ID dan password kat diarisedetiklebih@gmail.com ye...TQ so much!


2 comments:

Aku Mad said...

salam , selamat malam , malam ni jangan lupa tengok wwe ye , kat tv 3 .. okeh :)

DAIRI FARISHA said...

aku mad : ade member tak blajo uum??