DIY : HEADER BARU (PART 2)


Assalammualaikum semua..

Nampak tak header baru Farisha yang besar tu??haha~

Buat sendiri je..Jimat duit untuk Upah Header. Korang Boleh DIY kat web ini


Edit gambar secara online..Jadi kalau rase2 intenet laju semacam je, blh la buat ye~
Kalo cam sipot babi sedut, tu hentikanlah niat sebab nanti lambat / hang. Menyakitkan jiwa raga jew~

Farisha guna yang express tu.

HASIL 1



HASIL 2





ok..selamat ber"DIY" 

nAK tengok Header Part 1?? Klik SINI

11 comments:

ayut said...

tu dia..btukar header! :)

dya bunga said...

BESTLH guna application tu...

~capital N~ said...

CANTIK header baru..
kat penang ehh, tu kan feri..hehe

tpi farisha tukar la warna font tu..
susah nak baca..
kalo warna hitam ok..

Detective Fiqa said...

boleh tahan :D

Lady said...

nice header , simple tapi cantik :) singgah ke mari :)

Hanif Idrus said...

Nice...
Dulu guna aplikasi tu kalau edit gambar nak letak bentuk love..hehehhe

gee azie said...

nk try larh hehehe

gee azie said...

nk try larh hehehe

Jue Jaynee said...

hehe puas hati tgk header tu..jelas gitu

Karukord Jagau's said...

huh penuh screen saya....hehehee

DAIRI FARISHA said...

heheh! tu la..mmg beso beno header ni :)