ENTRY BERGAMBAR : ADIK KONVO!



Assalamualaikum...

Entry ini adalah khas untuk catatan + tatapan mate kome sepanjang penerimaan Ijazah kepada Adik Farisha. 
Jumaat yang lepas, 12/10/2012, Jam 10.00pagi, kami sekeluarga bergerak ke Pahang iaitu sehari lebih awal dari tarikh konvokesyen (13/10/2012) sebab Ipoh -->> Pahang jauh kot.
Kami menginap kat sebuah HOme Stay di Pahang. 
Taman ape memang tak ingat tapi rumah cantik + besar. Sewa RM150 je semalam. Ada 3 Bilik tidur ber"aircond" + 2 bilik air, lengkap dengan perabot, TV, tempat memasak, mesin basuh, pemanas air,dll. Dengan kata yang lain, memang macam rumah sendiri la.~ macam2 ade..cuma kat rumah Farisha xde "aircond" :(

Berbalik pada cerita, adik Farisha, Ikin telah selamat menerima Ijazah Sarjana Muda, Kejuruteraan Kimia + Sumber Asli oleh Universiti Malaysia Pahang setelah 4 tahun belajar. Tahniah adik!!! Wish You all The Best!!


 
Entry dibawah menceritakan segalanya :-

keadaan dalam dewan UMP

Para Dekan2 & VIP mengambil tempat memasing
adik sebelum naik pentas ambil Ijazah. Guest which one??..hehe..Gambo tak jelas sebab Zoom~
posing dalam dewan lepas Majlis Tamat
Wif Mumy + Daddy




tangkap gambar bersama Adik ke-4
yg gebus tu Farisha







dengan Farisha again






Sesiapa yang berkenan kat Adik Farisha ni same ade untuk dijadikan calon menantu/isteri, ade somtin untuk kome~ Jeng Jeng Jeng

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
Die dah pun bertunang!!! Ngeh3...Sorry la ea. Tapi jgn risau, ade lagi 2 orang adik Farisha masih single mingle..~
 

9 comments:

~capital N~ said...

best yer dapat tgk adik konvo...
hehehe..

Arina Shamsul said...

tahniah untuk si adik :)

cantik adik kamu dear :)

Aishah Jahirah said...

congratulations utk adk farisha...owh dah bertunang,melepas la sape yg berkenan tu....hehee

Remy hazza said...

tahniah dari remy utk adik tu.....
selamat menempuh dunia sebenar pekerjaan lepas nie.......

Nasuha said...

tahniah. semoga maju jaya :)

DAIRI FARISHA said...

terima kasih semua :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah utk adik farisha..adik n kakak sama2 comel :)

DAIRI FARISHA said...

hehe~ tapi farisha gemuks le..uhukkk~

beloGIsam said...

tahniah,, menuju masa itu