ENTRY BERGAMBAR : BERGER KLCC

Assalammualaikum...

**Kisah ini mempunyai Adegan Lapar. Sila Makan dahulu sebelum membaca**

Semalam Farisha + En. Tunang berkesempatan untuk makan di D'Polo Cafe Lan's Catering, Ipoh Perak. Betul2 bersebelahan dengan Padang Polo. Farisha + En. Tunang order Berger KLCC!! Macam mana tahu??sebab ada tengok Page FB Cafe tu dan cam tergoda dengan berger nih! Jadi, memang dah prepare bawak kamera siap2 untuk snap gambar berger.

Farisha merupakan orang pertama yang ngoder berger ni sebab owner berger telah menukar design berger ni dari design yang asal. Cam gambar ni merupakan design asal  :-



Tapi ini berger KLCC yang Farisha dapat :-




heheh! Tinggi tak??? Bila aje Berger ni sampai ke meja kami, semua orang tengok. Adui!! Malu plak. Siap pekerja2 tangkap gambar berger ni..haha....

Perbandingan :

Design Asal : Hanya 2 biji Berger berdouble - Ayam & Daging, Jambatan tengah tak nampak (tak tahu owner bergerletak ape), Menara diletakkan kentang, Ada Keju, Ada goeslow &kentang.

Design Baru : 6 biji Berger berdouble!! - Ayam & Daging, Jambatan tengah diletakkan Roti John, Menara diletakkan Sosej,  Tiada Keju, Tiada Goeslow & Kentang.

Farisha + En. Tunang hanya berjaya menghabiskan Menara, Berger Atas skali + Roti John. Yang Berger 4 biji lagi Tapau! huhu...


Rege????? Murah aje : RM29.00!!!
(Boleh makan 4,5 orang ni) 

Berikut adalah gambar2 yang kami sempat posing (abaikan muka + Badan Farisha yang agak gemuk sebab akan dikuruskan lagi dalam masa terdekat..Ngeh3)










Jadi, marilah ke Ipoh ,Perak menikmati berger ni..

ok...Bubbai~
 





13 comments:

Saya Disini said...

wah..tigginye..sedpnye tngk

dya bunga said...

memang xhabis mkn sorang.hihi..jauhnya ke ipoh..

miz ruha said...

wah tinggi betul burgernya...
kat ipoh eh... jauh~~

DAIRI FARISHA said...

memang tak habis makan. terlalu kenyang :)

zainul zaki said...

lorh,, cam kenai :D
nice blog.. done follow heee..

DAIRI FARISHA said...

terima kasih sudi follow :)

zainul zaki said...

no problem, abis ke makan burger tu,, asal mana ya? klu perlis area mana ya?

DAIRI FARISHA said...

mestilah tak habis..banyak tu..makan sosej menara, berger tingkat atas + roti john..yg lain tapau aje..hehuu~ asal ipoh payrock..bkn perlis..knpe?

zainul zaki said...

lol,,hee owrite,,juz bertanya -.-
salam kenal...

DAIRI FARISHA said...

ok..salam kenal juga :)

Anisa Anuar said...

burger...owh burger...nak...tp mcm xle habiskan sorg je...

maszull said...

assalamualaikum farisha....beso nyer berger tu...;)

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh...yang 2nd tu nampak sedap sangat
boleh habis pula tu
kuat makan betul hehe...