KAT MANE NAK ORDER HEADER BLOG???


Assalammualaikum...

Kisah Pertama :

Nak tanya kome taw tak mane2 kawan blogger kiter yang ambil tempahan header atau edit full blog??? 

Kalau tahu, mintak tolong tinggal komen kat bawah ye untuk diterjah oleh Farisha.

Kisah Kedua :

Buka2 blog nengok xde list follower blog Farisha??ate kemana pegi??Udah ilang! ngelupor jap..please kome jangan penah tinggai teman...Nampak gambo kat bawah ni??mmg xde..Udah refresh 5,6x pun same je..KOme tgk blog ni ade ke x list follower??Ke tenet Farisha ni yang buat hal...???


 

11 comments:

CikMai said...

kisah kedua tu internet kamu bt hal la..hehe,,kite tak pernah unfollow pun....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak soh shida edit blog akak...dunia sebenar shida

dEdEQ dE wIshEs said...

A AH .. KISAH KEDUA TU LINE TENET .. NGEE~ ..

KISAH PERTAME .. KAK CCI PON BOLEH

DAIRI FARISHA said...

yeke..hihi..tu la..tetibe tgk xde list follower..tenet ni mmg le

DAIRI FARISHA said...

blh bgi link blog tu x>??senang nk cri..tq :)

dya bunga said...

kalau header blh pergi kat blog mama arina..header dia comel2

DAIRI FARISHA said...

tq dya bunga :)

Aku Mad said...

internet farisha tu wat hal .. :)

DAIRI FARISHA said...

heheh! tu la pasei..ape la tenet ni

ayut said...

rmai je yg blh edit blog...shida(http://www.duniashida.com/),mama irina(http://wwwmarina-arina.blogspot.com/),wan Hazel,Eca(http://www.ecadwinkyasha.com/),anis-buat header(http://sayanuranis.blogspot.com/).rmai lg sbnr yer..hihihi.all the best!

DAIRI FARISHA said...

tq so much ayut :)