PENGUMUMAN PEMENANG GIVE AWAY


Assalammualaikum....

Terlebih dahulu Farisha nak minta maaf sebab minggu ni agak BZ then lambat nak umum pemenang GA Farisha. Tarikh Tamat Giveaway ini adalah pada Jumaat Lepas, 26/10/2012. Farisha telah meninjau2 entry Peserta dan mendapati mereka berjaya mengukir senyuman Farisha ketika membaca entry tersebut.

Pemenang Giveaway Farisha jatuh kepada :-

1) Capital N :

2) Aku Mad : 

3) Atien Story : 

Sebenarnya, Farisha telah membeli sesuatu kepada pemenang semasa kat Padang Besar, Perlis. Tetapi ia hanyalah keychain sahaja seperti dalam entry INI dan Farisha merasakan perlu menambahkan lagi hadiah tersebut memandangkan kesungguhan peserta membodek Farisha. 

Farisha masih berfikir hadiah apa untuk ditambah. Biar penyertaan mereka berbaloi! Jadi, diharapkan peserta memberi Farisha masa untuk keluar membeli hadiah tambahan tersebut.

Tetapi, kepada peserta yang inginkan hadiah secepat yang mungkin, tak menjadi masalah. Bila2 masa Farisha boleh poskan hadiah tersebut tetapi hadiah tersebut hanyalah keychain Padang Besar sahaja.

Kepada semua peserta, anda diminta emailkan kepada Farisha maklumat berikut di email : diarisedetiklebih@gmail.com :-

Nama :
Alamat :
No. Telefon : 
**kepada yang nak awal hadiah, minta tuliskan "saya hanya inginkan keychain sahaja".

Apabila hadiah tersebut telah diposkan, Farisha akan maklumkan dalam entry yang lain. Terima Kasih atas penyertaan anda.

UPDATED : KESEMUA HADIAH KAT SINI

                              


3 comments:

miz ruha said...

dah tamat ke?? aloh.. lupa nak join... ^_^

tahniah buat mereka yang menang...

dya bunga said...

tahniah kpd yg menang

Aten said...

dah hantar detail..thanks..