BILA HUJAN, MUNCUL PELANGI



Assalammualaikum...

Mase Farisha tulis entry ni hujan memang tengah mencurah2 kat luar nun..Habis r..udah le pegi keje nek moto..Semalam nek kete tak ujan plak..huhu~ uolsss...abaikan kisah ini..Sebab................

Kisah sebenar disini..

Semalam, Farisha ade membuat entry tentang photographer kat SINI. Semalam juga, Farisha adakan pertemuan dengan photographer sekawasan dengan Farisha dikenali Profesional IZ. Tetapi, malangnya pertanyaan Farisha tentang album, gambar telah disalah tafsir oleh beliau. Memang terkejut sebab tak sampai 2,3 jam selepas pertemuan semalam, beliau terus post di entry facebook meluahkan sesuatu. Memang terkejut. Depan cakap lain, bile tulis cakap lain. .Beliau ingat Farisha tak akan jumpe kot Facebook tu..Serius, lepas baca lebih kurang Jam 4.30 petang, Farisha terus demam dan menggigil + sakit kepala. 


Jadi, Farisha cancel ambil beliau. Masih dalam peringkat berbincang pun dah perli2 belakang...Siapa suka kan...Profesional ke macam tu ea?? Bukan Farisha degil nak jugak macam tu..ape la..Terasa tak bernilai pulak RM1800 yang akan dibayar tu...

Balik rumah terbaring sepi..Sedih sebab kena cari lagi photographer lain...

Tetapi blog inilah yang membawa sinaran pelangi dalam hidup Farisha. Rezeki MENANG giveaway untuk hari ini! Alhamdulillah...Dapat 3 Hadiah :-

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/my-1st-giveaway.html

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/segmen-sophieparisputra-giveaway-to-you.html 

SPECIAL PRIZE : BLOG DIREVIEW OLEH ABG HANIF : 
DAH LAME TAPI TADI BARU PERASAN...KIRA BERTUAH JUGAK LA KAN DAPAT TAW..
 http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/hanifidrus-segmen-menerjah.html 
  
 Terima kasih juga kepada pengomen blog Diari Farisha kerana anda juga merupakan pelangi yang menerangi hidup Farisha selepas turunnya hujan!  :)

UPDATE 08/07/2014
mak kau~ lama gila nak update..setahun tu heheh...
since ramai yang tanya Farisha ambil photographer
yang mana,Farisha nak umumkan gambar kahwin kami diambil oleh AZIZUL AZMAN
memang superb hasil kerja beliau!! peramah okey!

Jom terjah Facebook beliau kat SINI


 

20 comments:

beloGIsam said...

ada mende yang menampumg lobang kehidupan 2

DAIRI FARISHA said...

betul tu..ade hikmah disebalik kejadian..cuma sabar atau tidak je..

MarliaMarble said...

sabar ye..biasalah sesama manusia..=)

Maria Menado~ said...

sabo ya. macam-macam.. nak berniaga, customer tak jaga. ishk2. rezeki mana nak masuk. saba ea. kite jangan buat macam tu nanti.

Alycia said...

hai farisah.. salam kenal.. tq singgah blog Alycia.. do come again ok ;)

cikmisi leen said...

sabor je lah .. supposely dlm bisnes neh, customer comes first , right ? rugi dah sorang customer .. tak gitu ? ish3 ~

cikmisi leen said...

papepom dah jumpa ke photoghrapher yg laen ? cuba yg neh .. profesional dan cikmisi sngt2 kenal beliau .. sngat berpuas hati .. =) ~

sila lah ke page beliau kalau brminat..

https://www.facebook.com/pages/AnazPhoto/252797154818560?fref=ts

kinara kinatara said...

ahahlah dik x naik name pengomen 2..xp dekat akak punye blog k jer..:)

Aku Mad said...

hadiah bagi orang orang yang bersabar

Cik Puan Rara said...

mana button followers awk?

maszull said...

assalamualaikum farisha...sabar je la yer...:)

cheeze maz said...

salam ziarah...

macam mana akhirnya ya? dapat dh jurufoto baru? semoga dpt yg baik dan harga brpatutan

Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana la tau berkenan nak merasa serbuk cheese CHEEZE MAZ yg bila dicampur dgn air panas menghasilkan sos sesedap sos cheeze wedge, KFC. Harga pun hanya RM 10.00 sahaj bg 1 pack seberat 200 gram (x termasuk courier)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

farisha sabar bebanyak yer

Dunia Wilma said...

Sabar ya Farisha :-)

Aishah Jahirah said...

ye la duit kita yg kuar...mesti la nak yg terbaikkan...sabar2...insyaallah jumpa yg terbaik t..

Fiza Suhaimi said...

bebanyak sabar ye sis.. be strong okay.. :)

IntaNBerliaN said...

laaaa blh plak dia wat camtu yer... kalau sy pun kecewa

Norakmal Zulkiplee said...


Dapatkan Domain percuma(.com/.net/.org/.info) untuk blog anda.. Pertandingan ini

ditaja oleh Estisys Technology

http://estisys.com.my/blog/free-domain-for-bloggers/

ayut said...

alahaiii..dugaan kan.xpe.sabar.pasti ada manisnya nnt :)

Hanif Idrus said...

Patut buang phographer tu ...tak profesional...
Customer always Right ...
Kena ambil tahu customer requirement...

Tapi blog sebagai pengubat sedih...suka saya...