BLOG FARISHA DENGAN MUKA BARU

 

Apa khabar semua bloggers! Cantik tak blog Farisha ni????huhuhu~ Ala-ala Princess Wannabe gitu. Memang dah lame impikan blog berwajah baru ni. Sehinggalah terjumpa entry seorang Blogger yang boleh mengedit Blog. Bayaran amat murah + giler murah iaitu RM5 sahaja. Bukan sebarang edit tapi Edit Full Blog ok! Siap ade free 2 Doodle untuk Banner+watermark taw. OMG!! ohsem!

Farisha ni banyak kali suruh die ubah itu ini tapi die melayan dengan sabar+ mengikut spesifikasi yang ditetapkan. Bagus!  Sangat senang+ happy bekerjasama dengan die (^.^)

Lihat Blog lama :-



Blog lame dulu ade masalah nak letak button follower, tapi sekarang ia telah diatasi dengan jayanya! Clap!! Clap!!

Kalau korang teringin nak edit blog jugak, boleh add FB die kat sini : PESBOOK   atau boleh jenguk Blog die : FARISHA DIARY

Eh!eh! name kite same la dengan die ni~ Nama Blog pun lebih kurang same cuma terbalikkan Diari Farisha kepada Farisha Diary! BM ke BI :)

ok la..sekian sahaja review...bubbai~