GELISAH MENUNGGU SESEORANG



Assalammualaikum...

Penatnye menunggu seseorang dari pagi sampai la jam 3.14ptg ketika entry ini di tulis. Berdebar-debar..Macam menanti putera turun dari kayangan. Tersenyum penuh bergaya + kehenseman terserlah. Kemudian di hulurkan jambangan bunga terindah untuk dihias di laman rindu~
Wangiannya sudah tentu memenuhi segenap ruang.
Tapi mana mungkin..Bukan die yang dinanti malah die takkan muncul dalam hidup ni.  
Ibarat cerita dongeng semata-mata.
Kerapkali juga menunggu seseorang, tapi tidaklah beria sebegini. 

Nak nyanyi la~

Tiada rasa di antara kita
Kau dan aku bersama bahagia
mencuba tuk merasakan cinta
tapi tak kurasa

Tak percaya kau tak rasa cinta
dan kau biar hati ku tertanya
getar rasa seakan sengsara
nafas tak terhela

Bila rasa tanpa ada cinta
Hanya kita tanpa kata kata
Biarlah cerita tentang kita
teman saja

Kita mungkin tak harus bersama
dalam rasa yang berada cinta
kuncilah sayang tak bermakna
teman saja

Tak percaya kau tak rasa cinta
dan kau biar hatiku tertanya
getar rasa seakan sengsara
nafas tak terhela

Ooooo tiada rasa..oooo tiada rasa



 eh! eh! sebijik lagu blog ni..huhu~ok..Dah nyanyi.. baru lega hati ni. 
Sebenarnya, Farisha tengah tunggu abg si penghantar barang - Pos Laju ni. Semalam ade shopping Fellina InchLoss + Vitamin C dgn kos yang agak menggegarkan nyawa iaitu RM100..huhu..
(10x fikir nak beli ke tak)
First time nak try produk ni..
Pantang betul..Kerap gile shopping online. Tapi, nasihat untuk kome, sebelum beli tu, tengok2 dulu album testimoni bukti pelanggan ade terima barang ok. Tak la korang tertipu. 

FELINNA - BUKAN BORONG SEMUA TAPI 1 PCS AJE..HIHI~

NI PULAK VITAMIN 5 ORGANIK

Mane la abg ni...lambat beno..kang last minit nak tutup opis baru sampai gamaknye..


8 comments:

MarliaMarble said...

Ingatkan tunggu abg mana lah tadi..! hehehe..=D

purplekyu^_^ said...

wahh, nak Fellina jugak. :D

Hanif Idrus said...

Tak menyabor....hihihi

IntaNBerliaN said...

ooo ingat tunggu sape td :-)

Maria Menado~ said...

amacam.. dpt da farisha? hehe.. nanti kasi testimoni di blog ea.. kalau okay, katakan okay.. ewah =)

DAIRI FARISHA said...

blm dpt lagi :( dah inform dgn pnjual tu..nanti die bgtaw status

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ingat menunggu saper la td haha

Jue Jaynee said...

hihikkk kalau rezeki mesti sampai