PERHATIAN : HADIAH TAMBAHAN GIVEAWAY!!

 Assalammualaikum..

Berikut merupakan hadiah yang akan dimenangi oleh pemenang Giveaway Farisha - Saya Nak Ole2. Jom review~

Hadiah Utama :

Keychain dari Padang Besar, Perlis


 

 Hadiah Tambahan :

Bag Holder



bahagian belakang bag holder ni ada maklumat yang boleh diisikan seperti nama, no.tel..Supaya orang lain tak tersalah ambil beg kite
Hadiah ini telah dibungkus tetapi masih belum diposkan kerana masih ada seorang lagi pemenang giveaway belum memberikan maklumat. Farisha nak poskan sekali.


Kepada pemenang yang masih belum memberi maklumat, sila email Farisha secepat yang mungkin.

Lihat keputusan kat SINI

8 comments:

cheeze maz said...

Salam... wow ada hadiah baru.. jemput ke giveaway CHEEZE MAZ ya di --> http://www.cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Aku Mad said...

waaa :)) pengsan jap ...

Aku Mad said...

waaa , hadiaahhh :)

Aku Mad said...

Ya Allah hadiah :) tengss XD

DAIRI FARISHA said...

same2 Mad..cepat emailkan details...

\\ Izzah // said...

Dah tamat ka ? Tak sempat nak join ,huhu

Aku Mad said...


http://www.akumad.com/2012/11/terima-kasih-banyak-banyak-hehe.html

terima kasih :D

Aku Mad said...

semoga Allah membalas budi baik awak hehe .. sekali lagi terima kasih ,, ..