REVIEW : HADIAH GIVEAWAY SOPHIE PARIS


Assalammualaikum...


MInggu lepas, Farisha ada menang satu Giveaway produk Sophie Paris - iaitu Strawberry Milk Body Butter anjuran SINI. Hadiah telah pun diposkan dengan selamat kepada Farisha. Jom review :-


Parcel telah selamat sampai


Pengirim kate die balut hadiah ni selekeh sket..Ok ape..Cuma susah nak bukak sket..hihi~ tak sabar nak tengok hadiah kat dalam


 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ini dia..Jeng Jeng Jeng!!!

   
Lengkap dengan Flyer, Business Card, dan Kertas Cabutan Bertuah Nama Farisha!! Yeayy!!

inilah dia hadiah giveaway tu!!! Strawberry Milk Body Butter. Warna Soft Pink. Abaikan warna ni..Tangkap gambar waktu malam + kurang cahaya biase le..

Ini warna sebenar. Farisha guna google..Baru betul~




Sesiapa berminat nak jadi ahli atau nak buat belian, sila hubungi dia


REVIEW PRODUK :

**Wangian Strawberry memang sangat sedap! Macam nak makan je. Nasib baik la krim aje
**Bauan tak terlalu kuat..soft aje. I like!! :)
**Kulit rasa lebih lembut & lembap! sesuai dipakai bagi mereka yang bekerja dalam hawa dingin
**Menjadikan kulit cerah sebab ada ekstrak susu!!
**Selamat dipakai sebab tiada bahan berbahaya
 **di packing dalam bekas yang comel + sederhana besar. Boleh dibawa kemana-mana
**ada antioksidan + Vitamin. Bagus untuk kulit yang cantik


Jadi, kalau korang berminat nak cuba produk ni,amatlah dialu-alukan. Nak jadi ahli pun murah je RM15. Ada macam2 produk lagi macam beg, kasut, baju, mekap, penjagaan kulit & macam2 lagi..
nak jadi ahli hanya RM15 seumur hidup. Bila jadi ahli confirm dapat diskaun 20%.
Boleh hubungi pengirim seperti dalam kad tu ye~ 
Tak berapa nampak ea nombor tu??tak ape..
Boleh ke Blog SOPHIEPARISPUTRA. BLOGSPOT.COM dan tanya ok.
 

Bubbai~

 





11 comments:

LelakiSemalam said...

lelaki boleh x guna...hehe!

DAIRI FARISHA said...

lelaki boleh hadiahkan kat awek/bini/mak/adik pmpuan..

Mira Adzlia said...

suke gak bau body butter dier....siap beli 2..1 kt opis..1 kt umh...hihi

~capital N~ said...

CN PON DH DAPAT...
HEHE..

XBUAT2 N3 LAGI

IntaNBerliaN said...

wah.. bestnya hadiah.. :-)

Karukord Jagau's said...

bestnya dapat hadiah :)

QasehnyaRania said...

tahniah

rrezeki
amacam best tak bila guna..;D

DAIRI FARISHA said...

best!! sebabkan ade 1 je..jadi ke hulu kehilir bwk..huhu

zainul zaki said...

hik2,, sorry eh,,lelaki yg bungkus jadi camtu la rupanya bungkusannya,,heee,, mencabar skit nak buka kan :D
anyway,,thanx eh...heee..happy sy nengok hadiah sampai pada pemenang nya...alhamdulillah

Remy hazza said...

tahniah...... bertuah badan..... rezeki.....

DAIRI FARISHA said...

terima kasih semua..bkn senang nk jadi bertuah ni..huhu..mmg rezeki