REVIEW : MEJA STUDY DEDULU



Assalammualaikum...

Farisha nak kongsikan gambar2 Meja Study Farisha semasa bergelar Pelajar Sepenuh Masa di Universiti Malaya. Memang best sebab Farisha dapat Kolej yang memang dekat dengan Fakulti. Lagi 5 minit nak start kelas baru gerak..hihi...Kolej mane?? Farisha duduk kat Kolej Kediaman Pertama, UM..Sebenarnya banyak lagi gambar2 tapi ini aje yang ade dlm simpanan Farisha.

Jom review gambar2 ni ok~



Sila abaikan meja yang selekeh tu + chipsmore. Dengan Visi - "Anjakan Paradigma Memanifestasi Pelajar Bervisi" Dashyat x??Chewahh..ayat tu copy dari mane tah...Nampak gelanggang depan tu?? Petang2 Farisha selalu cuci mate tgk bebudak laki main bola keranjang, sepak takraw dl..Memang mata keranjang betul..hihi..Then tengok kenderaan lalu lalang masuk UM sebab depan kolej ni jalan besar..Mula la terbayang dah keje nanti nak pakai kereta ape..



Pinjam Meja Rumate untuk Study sebab sakit pinggang study kat meja. Cun tak Nota2 tu??Farisha buat ok..Yang tampal dekat laptop warna Oren + Pink tu nota  laman web untuk download movie..huhu..Teruk2..



Kualiti gambar xberapa best sebab pakai handphone je..Ada kata2 semangat dilekatkan kat meja tu..nampak tak kertas kuning?? Tapi tak ingat ayat ape dah..



Gambar same cam ateh cume direview lebih dekat..Comei tak bear tu??huhu



Lagi gambo cam kat ateh..



Ditangkap pada waktu malam..Ni minggu terakhir sebelum kami berkemas untuk cuti sem..Kurang sket buku..Dan bunga pun xde..Lupe nak bagitaw plak, mase ni, Bilik Farisha bertentang dengan bilik budak laki. Jadi, tingkap mmg bukak kecik aje cukup2 untuk skodeng..muahahaaaa~



Yeay!! Semangat Malaysia..Bendera tu dapat Free aje k sebab time ni Minggu sambutan Kemerdekaan..Kertas Nota kuning yang ditampal belah kanan tu tarikh2 penting ie EXAM!! takot


Ok..tu aje gambar2~