SENJATA PALING KEJAM ISRAEL DAN AMERIKA

 
Tentu kita semua tertanya-tanya senjata apa yang paling kejam yang telah digunakan oleh kedua2 negara ini bagi menghancurkan & mendatangkan penderitaan kejam pada mangsa. Berikut merupakan 2 jenis senjata tersebut 
The White Phosphorus 
 Fosforus putih bukanlah senjata baru, malah ia sudah digunakan sejak Perang Dunia lagi.

Bagaimana ia berfungsi?

Ia akan bereaksi (chemical reaction) dengan oksigen, dan akan terbakar apabila dengan sendirinya di udara apabila di lepaskan.Maka apabila terkena manusia, mangsa seolah-olah dipanggang terus hingga ke tulang. Gas yang terhasil juga beracun. 

Apabila bom tersebut dilepaskan, ia akan menghasilkan debu-debu putih yang berterbangan (jangan keliru antara asap dengan debu). Apabila kulit anda terkena debu putih tersebut, kulit anda akan melecur secara tiba-tiba. Fosforus putih mampu membakar kulit dan daging anda terus sehingga menampakkan tulang.

Berikut merupakan antara gambar mangsa yang terkena senjata kejam iniair mata yang mengalir mengeluarkan cairan putih!

 Depleted Uranium

Ini juga bukanlah senjata baru. Ia telah digunakan oleh Amerika puluhan tahun dahulu.

Sebenarnya Depleted Uranium bukanlah sebuah bom atau peluru, sebaliknya ia adalah logam yang di”attach” sekali dengan mana-mana peluru dan bom yang sedia ada. Kesannya, peluru tersebut mampu menembusi besi-besi yang keras dan tembok-tembok yang kebal.
Depleted Uranium diletakkan dimuncung sebuah mortar

Namun, Uranium yang digunakan itu tidak berhenti di situ sahaja. Ia mampu meninggalkan sisa berradioaktif yang mampu merosakkan tubuh manusia, sama ada mati atau cacat. Malah kesannya lebih teruk kepada janin yang masih berada di dalam perut ibunya (proses perkembangan janin terganggu akibat sinaran radioaktif menyebabkan bayi akan lahir dalam keadaan yang sangat teruk).

Kesannya terhadap manusia boleh dilihat apabila kebanyakan bayi yang lahir di Iraq selepas pencerobohan Amerika lahir dengan kecacatan yang begitu teruk sekali. Kadar kecacatan adalah begitu tinggi.

Gambar-gambar di bawah adalah kesan apabila sel badan manusia berubah apabila terkena pancaran radioaktif daripada Uranium.

 
  
Slogan Kejam : No Child Left Behind
 Inilah yang dilakukan oleh para pengganas dunia yang sebenar. Mereka menguji senjata-senjata mereka ke atas kaum muslimin yang mereka jajah. Bayangkan bagaimana senjata itu terkena ayah anda? atau ibu anda? atau anda sendiri?

Bagaimana jika fosforus putih terkena kulit anda dan membakar daging anda terus ke tulang hidup-hidup?

Masya Allah! pasti sangat menderita!

Atau bagaimana jika adik atau anak anda lahir dalam keadaan cacat yang terlampau teruk?

Sabda Nabi SAW yang bermaksud, “barang siapa yang tidak mengambil berat permasalahan orang Islam yang lain, maka dia bukan dari kalangan mereka”.

Isu Gencatan Senjata di Gaza
Jangan terlalu gembira dengan perkhabaran tersebut kerana Yahudi laknatullah ni sememangnya berfikiran iblis dan licik. Ini berita terbaru yang Farisha terima dari Facebook Aman Palestin Mesir. Ia diposkan pada 4.26 petang jam 23/11/2012
   Banyak lagi la berita Yahudi ni tak pegang pada janji. Untuk mengikuti segala perkembangan di Gaza, Like page ni kat SINI 
 

 

2 comments:

Jna marcello said...

;'c

AQu Mad said...

takpe nanti semuanya akan berakhir ,, tunggu dan lihat jer ,,

khilafah muslimin akan muncul ..

https://www.youtube.com/watch?v=co4TOML1c30