AWAS : PEREMPUAN + LELAKI DI LUAR SANA!!

 
Berita gempak buat perempuan + Lelaki di luar sana!! Kalau korang ketinggalan promosi ni memang la rugi. Sila jangan nangis sambil gigit kuku kaki ye (ish2..buruknye..hihi) ~

Korang pernah dengar tentang produk Sophie Paris???? 



Tengah meletop hot + femes produk ni sekarang!!

Untung kot kalau jadi ahli. Dapat less 20% untuk semua produk. Ada handbag, jam tangan, baju, kasut, make up, perfume!!!Untuk lelaki ade Kasut, Jam tangan, Dompet, dan lain2!

Bayaran pendaftaran RM15 seumur hidup. 

Tapi, buat ape la korang nak rugi2 bayar duit pendaftaran tu..
Simpan aje buat duit Top Up or beli susu anak..hihi..

Sebabnye???????

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ada seseorang menawarkan bayaran pendaftaran RM 0.00 sahaja!!! 
Di ulang dalam ayat lain!
 ianya PERCUMA!! 
Siap dapat beg starter kit + katalog + postage percuma !!!

Meh klik SINI dengan degupan jantung yang pantas

Ingat! sampai 20/12/2012 aje (*.*)

Kalau nak tahu lebih lanjut, terus je berhubung dengan owner blog tu k. Sangat friendly! Die inform melalui email, chatbox dan mesej lagi! terbaik la!



 
Nota Jari Tersepit Pintu : Farisha dah daftar!! haha..Sedang menunggu Beg Starter kit dari en. pos laju :)