Blog Popular 2012 Pilihan Blogger Baru

Dengan tanpa jemu, Farisha join lagi Segmen kelolaan Hasrul Hassan!! (^.^)

Memang syarat2 penyertaan dia melayakkan Farisha untuk join!

Bukti :
1) Segmen ini hanya khas buat blog-blog yang mempunyai kurang daripada 1000 (followers) 
- Followers Farisha ade 482 aje ...Sob3 (-.-)


2) atau yang mempunyai kurang daripada 500 rakan blogger Google+
- Farisha ade 62 je ...sob3 lagi (-.-)



OMG!!! Mengapa semua ni terjadi????!! 
-Sebab Farisha ni newbie baru. Blog ni diwujudkan pun pada 09/05/2012. Kira-kira baby lagi la ni kan..7, 8bulan?? 

Ade syarat2 lagi???? 3 blog kesukaan Farisha???

1) Blog Hasrul Hassan


Memang wajib suka blog Hasrul Hassan!! Sebab, blogger ni memang otai, tak sombong, rajin join segmen walaupun ia dianjurkan oleh newbie! Beliau sangat2 supportive! Love it!!
Beliau juga rajin review blog blogger2 semua termasuk la blog Farisha ni masa mula2 diwujudkan. Segala kekurangan boleh diketahui dan diperbaiki. 
Nak bace tak komen beliau??? Meh klik SINI


Bagi korang yang belum kenal lagi, cepat2 add beliau. Confirm tak menyesal! tambah2 blog ni ade banyak bahan bacaan khusus untuk newbie bagi meningkatkan lagi trafik dan macam2 lagi la..Astro pun tak de cam ni k~

2) Kari Ngeri


Memula sekali nak mintak maap sebab tak boleh bulak nak masuk blog ni nak print screen header die.. Ni jawapan google bile klik link ni :-


Tapi tak kisah la, Farisha sebelum ni memang rajin ke blog ni..Sebab gambar2 dan video yang deorang sediakan memang terbaik la! Seram + Ngeri tahap gaban = menguji kekuatan mata + minda!

Tengok tagline pun dah taw : "Hiduplah dengan pantas, matilah dengan cepat, dan tingalkan mayat yang menarik". 
(hihihihihihihihihi~ ~ ala2 ngilaian hantu k)

Kenapa>??? 
Sebab ade banyak gambar mayat hancur, mayat kena sembelih, kemalangan, bunuh diri, macam2 lagi la!

Kalau korang tak berani, sila jangan gatal tangan ke blog ni ok. Kang mati tak sempat tobat tak taw ye~ hihi

3) Mazidul Akmal


Tak payah nak bagitaw semua tahu siapa Mazidul Akmal ni kan? Die ni hos rancangan 999 dan majalah 3. Selalu baca isu-isu terkini kat blog beliau

Sebab>????
Farisha tak selalu tengok berita kat TV jadi tak berapa up to date. Bila baca blog beliau, dapat jugak la tahu info terkini. Antara entry beliau yang selalu di terkam oleh Farisha adalah Orang kulit Hitam, Parcel Spam, Peminta sedekah dan Gadis Rumah Urut. Macam2 dunia sekarang ni..

ok. tu jela sedikit info tentang blog2 yang Farisha suka~

Korang nak join gak segmen ni??? Tak rugi! Siap boleh masuk dalam bloglist Hasrul Hassan lagi. Femes tu dah macam blogger retis taw.. Meh klik SINI