'Cabutan Bertuah Menggapai Gadget Impian'

 
Farisha join Ga ni dengan senang hati! MOga ada rezeki.

Sebelum ni memang dah daftar di blog denaihati untuk vote blog cheeze maz. disebabkan perlu vote 3 blog, Farisha memang akan undi hasrulhassan.com sebagai blog kedua. Blog ketiga cikgunaman.com. 

Cuma hari ni berkesempatan join GA cikgunaman ni..

Butiran rasmi undian 1 :
Masa undi : 11.36 pagi
Tarikh : 17/12/2012


Butiran rasmi undian 2 (menggunakan akaun lain) :
Masa undi : 11.44 pagi
Tarikh : 17/12/2012

Butiran rasmi undian 1 :
Masa undi : 9. 47 pagi
Tarikh : 18/12/2012

Butiran rasmi undian 2 (menggunakan akaun lain)
Masa undi : 9.48 pagi
Tarikh : 18/12/2012 

Butiran rasmi undian 1 :
Masa undi : 11.24 am
Tarikh : 19/12/2012

Butiran rasmi undian 2 (menggunakan akaun lain)
Masa undi : 11.25 am
Tarikh : 19/12/2012

Butiran rasmi undian 1 :
Masa undi : 09.48 am
Tarikh : 20/12/2012

Butiran rasmi undian 2 (menggunakan akaun lain)
Masa undi : 09.49 am
Tarikh : 20/12/2012

Butiran rasmi undian 1 :
Masa undi : 11.19 am
Tarikh : 21/12/2012

Butiran rasmi undian 2 (menggunakan akaun lain)
Masa undi : 11.20 am
Tarikh : 21/12/2012

Butiran rasmi undian 1 :
Masa undi : 10.47 am
Tarikh : 24/12/2012

Butiran rasmi undian 2 (menggunakan akaun lain)
Masa undi : 10.48 am
Tarikh : 24/12/2012

Butiran rasmi undian 1 :
Masa undi : 04. 10 pm
Tarikh : 26/12/2012

Butiran rasmi undian 2 (menggunakan akaun lain)
Masa undi : 4.11 pm
Tarikh : 26/12/2012

Butiran rasmi undian 1 :
Masa undi : 03. 31 pm
Tarikh : 27/12/2012

Butiran rasmi undian 2 (menggunakan akaun lain)
Masa undi : 03.32 pm
Tarikh : 27/12/2012

Butiran rasmi undian 1 :
Masa undi : 12. 28 pm
Tarikh : 28/12/2012

Butiran rasmi undian 2 (menggunakan akaun lain)
Masa undi : 12.29 pm
Tarikh : 28/12/2012

Butiran rasmi undian 1 :
Masa undi : 01.00 pm
Tarikh : 31/12/2012

Butiran rasmi undian 2 (menggunakan akaun lain)
Masa undi : 01.01 pm
Tarikh : 31/12/2012

    '' Cabutan bertuah ini dianjurkan cikgunaman.com sempena contest iPhone 5 Gadget Impianditaja oleh mrsfiza.comjurugambar perkahwinanPhotoshoot Murah dan Kedai Online Mrs Tuah''

Korang pun nak join??? Klik Banner

Tarikh Tamat : 31/12/2012 (11.59 pm)

KEPUTUSAN :

ALHAMDULILLAH MENANG. 
BUKTI : GAMBAR DAN LINK INI
 



HADIAH : PATI DELIMA GULSAN

 
 
 

7 comments:

Izwan Wan said...

good luck...

Hanif Idrus said...

Good luck utk semua peserta

ANa Ahmad said...

nak join tapi bila klik banner tak keluar pun ,,just gambar banner ja keluar huhu

Farisha Lyssa Farish said...

ok2..dh update..sorry..lupe letak link kt banner..hihi

cikgu Naman said...

Terima kasih atas penyertaan

ada penambahan penaja dan hadiah, nanti tolong letak tambahan penaja ye

votelah cikgunaman.com setiap hari kerana kalau menang, insyaAllah ada lucky draw sekali lagi berbentuk cash. ;)

GOODLUCK!

Mimie Najib said...

salam kunjungan dari contest yng sama..gud luck juga.. :)

done follow sini..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-mencapai-gadjet-impian.html

cikgu Naman said...

Assalamualaikum..

Sedang habiskah melawat entri peserta..sorry lambat..goodluck ye!

Terima kasih sebab sertai cabutan bertuah saya


p/s : terbaiklah..trima kasih atas undian dan detail itu..