CEK PRESTASI BLOG KAT SINI

 
 Bagi blogger yang belum tahu, meh sini Farisha nak bgtaw somtin...Ade laman web khusus diwujudkan untuk kite melihat prestasi blog terutamanya dari segi kelajuan muat turun, berat blog dan sebagainye.

Terima kasih pada Blog INFINITY sebab repost pasal bende ni.

Setelah di analis, ini keputusannye :


 huhu! Page Blog speed dengan sangat pantas : Gred A you..Berat blog : 3.17MB (berat ke ringan ye?Tak berapa nak tahu benda cam ni)

Then ade details lagi,


 Korang pun nak test jugak ea???

Meh KLIK sini. Masukkan aje URL blog kat kotak tu ok.

 Jadi, apa keputusan Blog korang???
 Nanti buat la entry pasal benda ni ye..

 Cer citer (^.^)