GILA : CARA LUPUS MAYAT DI TIBET

 
Nak tahu macam mana mayat di lupuskan di Tibet???? 

Amat menyakitkan~ 
Bagi sesiapa yang terlalu kenyang, sila jangan tonton
(^.^)

 

Bagi yang rasa nak pengsan dan tak dapat nak habiskan video tu, atau line tenet lembab cam siput bubble, ni antara point yang boleh di kongsi

1) Mayat di keluarkan  dari plastik ;
2) bahagian tubuh di kelar-kelar ;
3) kulit di siat ;
4) di dedahkan kepada burung pemangsa ;
5) tulang di ketuk sehingga hancur

ohsem kan??? Adehh!

p/s : korang dapat play video tu tak??? 

 

5 comments:

мιƨƨ вɛяʋвσ said...

tak sggup nk tengok, baca pun dah ngeri ~_~

zainul zaki said...

xleh nak tngok... kne block kat ofis :D

Farisha Lyssa Farish said...

@zainul zaki ala...xpe..blh bace je ringkasan video tu :)

boni kacak said...

kejam betul... terseksa mayat diperlakukan macam tu

Nadia Johari said...

bab2 mcm ni mmg xnk tgk..x lalu nk mkn kang