GILA! NAK JUAL BUMI

 

 "Earth For Sale"!!! Lai Lai

Korang agak-agak kontroversi tak tajuk ni???

Memang betul.Percayalah! Telah ada individu yang dipercayai sedang menjual bumi ini. Gila tak?? 

Papan iklan pun dah di letakkan!

Agak-agak berapa la rege bumi ni kan?? dan macam mana nak buat pindah milik ye??

Kalau korang kaya, meh telepon owner ni :-


Ape pendapat korang? Patot tak??? 
hahahaha~ APTB
 

8 comments:

beloGIsam said...

earth for sale?? jutawan mana nak beli earth, kalau land blh kira

Farisha Lyssa Farish said...

tu la..jutawan pn blm tentu blh beli..hihi

ANa Ahmad said...

hehehe bahasa dia guna tu tak betul tu hehehe

zainul zaki said...

huwaaa... nak juga beli la... bungkuskan 2....

Farisha Lyssa Farish said...

kalau la boleh bungkus, dah lame farisha bungkus negara tak di iktiraf ie yahudi tu..hhehe

zainul zaki said...

hehe.. tulah tu.. tlg bungkuskan bulan skali :D

Farisha Lyssa Farish said...

OMG! bulan xde pulak dlm snarai bumi..xley beli..kalau setakat mimpi ke bulan je blh le kot..hihi

hananhadila said...

wat suspen jee :P