INGATKAN MAK CIK MANA TADI

 

Pagi ni, dalam kete beria2 nyanyi lagu Dangdut Amelina - Semakin Rindu Semakin Asyik. Siap Repeat Track lagi ok..(Mood ceria sebab dah mulakan keje mengecat pintu kaler soft pink!) serius i like ok~ hihi..

Masuk opis pun nyanyi2 kecil~ Then, tetibe satu mulut puaka bersuara. "Eh! ingatkan mak cik mane tadi". Terus Farisha terdiam dan senyum je. Malas nak layan orang yang asyik nak mengkritik je.

Dalam hati geram je "Suka hati Farisha la nak macam mak cik ke tomboy ke, kau pun pakai spek mata jugak kan. Rabun....!. Power mate kau pun Farisha tahu taw. 250/250 left right ok. Eksen je kau tu cakap macam tak pernah pakai spek mata. Kau tu yang memang mak cik"

Terus sambung lagu yang terbengkalai tadi 
"Panas panas panasnya mentari
Tak sepanasnya hati ku ini
Kepadamu yang aku menyampah
Hingga akhir hayatku nanti"

P/S : Dia mengutuk sebab hari ni Farisha tak pakai contact lens, pakai spek mata bingkai tebal macam old school. Macam profesor kot. Mata die rabun agaknya..Nasib ko tu P.A bos. Tambah pulak bonus hujung tahun ni ko yang akan sediakan. Memang ko nasib baik taw~ Abaikan je orang macam tu.

Lari topik : Meh kite layan gambar animasi Malaysia lawan Thailand semalam, 13.12.12 bila Fadhli Shah dilayang kad merah oleh pengadil dari Korea Lee Min Hu 
~ Ape pun tak boleh~




Siap update kat WIKIPEDIA lagi..macam2~


apa lagi??? Dapatkan la akhbar Harian Metro hari ni! Panas!!


Ni pulak akhbar Metro buatan



3 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

kita tak leh nak puaskan hati semua orang,, kita buat je selagi kita tahu kita tak salah k :D

mujadafewa.blogspot.com/

Farisha Lyssa Farish said...

betul tu dear :) thanks

ayut said...

metro jgk jd gelak yer...adehhh :)