PERCUMA SERBUK CHEEZEE WEDGES ALA KFC!!

INI ADALAH STICKY POST (2) YANG AKAN MELEKAT SEHINGGA DI UMUMKAN PEMENANG. SEMOGA FARISHA MENANG GA NI :)

 
 
 Mari dekat Mari Rapat! Farisha dah join lame Giveaway ni. Cuma nak promote habis-habisan  dekat korang cara-cara untuk dapatkan serbuk Cheeze a.k.a Keju ala-ala Cheezy Wedges KFC secara percuma!!! Sape tak nak memang rugi sesangat ok. Total hadiah yang ditawarkan berjumlah RM1400.00!!

Meh sini terliur lah lihat gambar2 ni..hehe..





 serbuk Cheezee ni bila dibancuh dengan air panas boleh dimakan dengan french fries, wedges, burger, nuget, macaroni dan sebagainya. Yang pentingnya, dapat makan banyak2 sampai puas. Rasa-rasa nak makan je, bancuh sendiri. Macam KFC nak tambah Cheeze kena add RM1.00. Tu pun dapat sikit je.

Ada yang tertanya-tanya, Cheeze ni halal ke??

Meh Baca SINI 

Nak tahu kebaikan Cheeze???

Meh klik SINI 

 Kalau korang nak menang giveaway ni, cepat2 join! sebab tarikh tamat sampai 31/12/2012 aje

Kena buat dua tugasan
1) TUGASAN 1 

undi aje penganjur tiap2 hari. Confirm korang menang hamper Cheeze ni!

Kalau korang ajak lagi ramai kawan untuk join, korang akan menang hadiah EXTRA (Pack Pemborong Cheeze Maz) bernilai RM170.00!!! :-

Kalau  Kawan yang korang ajak tu, ajak kawan lain, korang akan dapat extra PACK SERBUK CHEEZE MAZ pula. Hadiah berganda2!!!!

 Farisha nak tag blogger bertuah ni. Harap korang join taw..Bagi yang tidak ditag, amat digalakkan untuk join! Tapi tolong tinggalkan link ye cakap "saya join lepas baca entry Farisha"


Terima kasih banyak2!! Mari kita sokong GA ni habis-habisan! 

Kalau join, letakkan ayat "saya kawan Farisha" taw~ 

p/s : Ramai dah baca entry ni 14/12/12 jam 12.17pm, tapi banyak yang tak komen sama ada mereka join atau tidak (-.-)



 

16 comments:

ANa Ahmad said...

wah menarik.. i like this entry,, but saya tak reti nak buat macam mana ,, cne nak buat ni? hmm

Sally Samsaiman said...

hehehe...weekend nnt baru boleh join...hehehe...busy! ^_^

DIARI FARISHA said...

@ANa Ahmad klik tugasan 1 (utk entry), tugasan 2 untuk point :)

boni kacak said...

awak...good luck tau..hehehehe

Hanif Idrus said...

Good luck dan semoga berjaya..
Kalau menang jangan lup ahulur cheezy tu sikit..ehehheh

ayut said...

mmg tliur kot!hahaha....pnh try bnda ni..sdap gak..all the best farisha..thanks tag..in shaa Allah msa terluang nnt join ea.. :)

\\ Izzah // said...

Wahh sedapnye cheese tu tapi xreti nak buat google+ tuu , hmmm .

QasehnyaRania said...

edapnya..
good luck yer ;D

kitatauke said...

adehh..lapo la plok tgk..jap lagi la join...adehh...

Aimi Syahirah said...

uish sedapnya!! ada tag awak..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segmen-ds-follow-and-get-present.html

Farra Izzaty said...

terliuq :'( http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

Siti Rohaida said...

thanks tag akak...hope i will join u later la dik

fatin amalina husna said...

terima kasih tag husna..=)
in shaa Allah..ada masa husna join ye..=D

jaakechik said...

terima kasih tagged jaa..insyaALLAH ada masa jaa join yer. skang ni sibuk betul. x sempat nak join segmen..btw gud luck utk farisha yer..moga menang hamper tuuu...~amin!

azifah yazid said...

tag

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/segmen-3-hari-cik-lyeen-lagi.html

FozyAliya said...

hurrmmm sedapnya tgk..farisya jual ker serbuk chezz nie..urmm...