'Segmen Holiday: Free Header Clipping Mask by BS'

 
 Wah! Wah! makin meletop pulak Blogger buat segmen GA Free Header. Bagus2! Korang memang kreatif. Jadi, bagi orang yang tak reti nak lukis sendiri header macam Farisha ni, hanya mampu join secepat yang mungkin segmen2 macam ni. hehe~

Ini Butiran Yang Diperlukan

Nama Blog :: Diari Farisha
Kod Warna Nama Blog :: #ffb5bb
Font Nama Blog ::  Link blog :: No Mystery
Kod Warna Link Blog :: #fc3a4e
Font Link Blog :: Simple Ronde
Gambar :: Gambar Sendiri


 Tak nak membebel panjang lebo, meh sini klik ---->> 

Tarikh sah dengan penyertaan 10 blogger terpantas je

KEPUTUSAN : DAPAT HEADER!!!! COMEL JE KAN..TQVM PADA SARAH  :)



 

8 comments:

ANa Ahmad said...

waw..hebat gud luck ^^

ANa Ahmad said...

hehe join jgk tau,, nak dapat header macam awak hehe,, gud luck too ok ^^

ANa Ahmad said...

kamu di tag hehe


http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

Mrs. Sarah said...

salam. Header anda sudah siap. :)
http://i.imgur.com/v653J.png

DIARI FARISHA said...

@Mrs. Sarah xdpt buka...404 Not Found

Mrs. Sarah said...

cuba try buka lagi..

DIARI FARISHA said...

@Mrs. Sarah dah try guna internet explorer, google chrome, firefox still xblh buka

Mrs. Sarah said...

kalau camtu, saya terpaksa editkan blog anda, inform saya di facebook.

http://www.facebook.com/MioAkiyamaBalqis