"Segmen : Jom kutuk Blog Saya by aimancool.com".

 
 Sesape yang nak join Segmen ni, dinasihatkan anda telah pun bersedia dengan hati bersulam jantung pisang berserta sedikit ubat sebab segmen ni bakal mencairkan air mata korang yang dah beku tahap eskimo dan membakar jiwa kemanusiaan.

Buat Aiman yang rase die cool sangat tu, meh sini Farisha nak kutuk kamu kaw2 macam bontot lembu tertusuk panah Robin Hood

1. Background Blog macam hampeh. Langsung tak menarik. Kaler putih je..Macam orang mati. Cer letak kaler Biru or PINK ok jugak la mate ni nak memandang dan melawat Blog kamu 100x
2. Kamu ni memang badan gempal ea? Tengok gambo vector pun dah taw. Cer diet sket. Ada ramai orang jual SD2 & Alpha Lipid dalam pesbook.Beli la~ haha
3. Tulisan Header macam bebudak tadika tertelan kapur. Sila tukar font lain yang lagi menarik
4. Memang tak boleh bla dan sangat kurang asam sebab tak letak blog Farisha ni kat dalam Sumber Inspirasiku. Tolong letak kalau tak Farisha upah pengodam kat blog kamu. Bio terbako dan musnah..haha!
5. Kotak komen langsung tak menarik. Daripada nak komen terus tak jadi..Terpaksa batalkan niat tu..Jadi, tolong cantikkan kotak komen tu la bro~
6. Letak le Lagu dalam blog. Langsung tak de nilai dan sentimen kehiburan. 

ok la..Setakat tu aje kutukan kat kamu.

Bagi kamu2 yang nak join, Meh Klik SINI

Tarikh Tamat belum ditentukan

Nota Cincin Terbako Di Jari : Mampus la lepas ni kena kutuk balik..eheh.. INgat la, sedangkan nabi ampunkan umat, inikan pula sesame manusia.~
 

6 comments:

Aiman Aziz said...

Kutuk tak ingat dunia yaaa?
Tunggu kutukan dari wa.. Huahuahua..

DIARI FARISHA said...

hahahaha~ tetibe hilang ingatan jap kutuk blog kamu

ANa Ahmad said...

tudia padu kutuk tu.. lol kutuk laju2 pulak tu haha nice ^^

muhammad fakhar muhammad nur said...

As Salam, i am currently conducting a survey about mosque for my master thesis. it would be a big help if u could help me to answer the survey. Thanks in advance.
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGhMa19JeDlpZ04xajZTVnROYVl2cWc6MQ#gid=0

AQu Mad said...

tunggu jadi master blogger nanti baru leh kutuk blog korang.. hehe

NaZiRaH... said...

dasyat ek bab kutuk mengutuk ni,hahaha, tergelak bila baca..