SELAMAT HARI LAHIR BUAT MR. A- TUNANG TERSAYANG!

 
 Alhamdulillah!! hari ini (27.12.2012) genap hari lahir yang 
ke 26 tahun buat Mr.A a.k.a Tunang Farisha yang tersayang!

Ini juga merupakan hari lahir yang terakhir kepada dia sebagai status BUJANG! 

Sebab ape???

Pada 26 & 27/01/2013,
 insyallah kami akan melangsungkan perkahwinan ^.^

Jemput hadir ye kawan-kawan. 
Plisss! (*.*)
Klik SINI untuk lihat jemputan Khas kami 
Actually, Mr. A lahir pada 27.12.1986, 
tapi parents dia daftar tarikh lahir pada Sijil Lahir 01.01.1987. 

Maka, turunlah umur dia menjadi setahun lebih muda dari Farisha 
sebab Kad Pengenalan memang tertera
 01.01.1987!

Farisha pula lahir pada 20.02.1986! 
(OMG!! dah tua ni)

Seperkara lagi, esok 28.12.2012 merupakan tarikh
genap 7 tahun kami berkenalan!

Ini ucapan untuk dia :-
HAPPY BIRTHDAY MY LOVE!!!!!!
Wishing you all the best in the year to come.
May your days be filled with sunshine and beautiful colors.
And may your nights be filled with comforting dreams and wishes to come


 

6 comments:

Maria Menado~ said...

selamat hari lahir utk en tunang farisha... =)

wah, mcm org dulo dulo pulak daftar lambat.. tapi pernah dengar pihak hospital kali pilihan untuk tahun tu atau tahun depannya kalau lahir lewat mcm ni..

Tahniaah tuk wedding jugak.. =)

Nurul Filzah said...

wah sukanya kak farisha nie. apa2 pun congrates for wedding nanti.

fatin amalina husna said...

happy birthday too!!
*mengameenkan setiap doa kak..=D

kak nora said...

hepy besday dari bunda utk tunang farisya...

Phat said...

selamat hari lahir utk tunang nya

ayut said...

bt tunang...happy belated birthday..lame tak ke sini..sori ye farisha...