PEMBELI NOVEL ONLINE TAK TEGAR?

 
Inilah bahana jika urusan pembayaran Bank dilakukan secara bayaran online. 
Cepat aje jari ni nak keluarkan duit beli barang online..aduyaiiii~

Tapi tak kisahla, demi novel, ku relakan jua~
KOrang mesti kenal bebeno dengan Kaki Novel ni kan???

Novel die sedap dari novel yang lain sehingga boleh dimakan. 

Then, bila order online, harga novel ni lebih murah ie dapat diskaun RM4 bagi setiap novel dan PERCUMA caj penghantaran!

Order le banyak mane pun tapi free aje caj nye~

Meh review Sket Carta Tempahan Farisha ni :-


Ikut carta ateh ni, dah 7 kali Farisha buat belian online Novel di Kaki Novel ni.
Aktiviti gembira ni dimulakan pada , 30/09/2010 dan berhenti setakat 21/10/2011 sebelum Farisha mengembalikan memori belian dengan membuat belian lagi hari ni Jam 4.30 pm, 15/02/2013!!
Dua tahun lepas tu???? Lame tak!
Tak menghilang kemana-mana cuma tak cukup pulus.

Bawah ni senarai Novel yang di beli :-





 


Ini menjadikan jumlah Novel yang dibeli secara online di Kaki Novel sebanyak 17 buah. 

Sikit je kan?? 
Tu sebab namanya peminat tak tegar ^.^

Tapi, belum lagi termasuk novel yang dibeli secara Walk In dikedai2 buku..hihi~

Korang pun nak order?? 

Jom Klik SINI


 

9 comments:

Dunia Wilma said...

Wah...Banyaknya...
Tapi, Wilma pun peminat nombor satu novel cinta...
Selalu beli online jugak cuma sekarang nie Wilma cuba kurangkan pembelian tu ^_^

Nurul Filzah said...

Bnyknya kak. Larat ke nk baca. Kalau nrul , buat masa nie tk boleh pgg atau baca novel. bola dh baca sekli, confirm addict. Nnti buku spm kemana, novel pn kemana.

Farisha Lyssa Farish said...

banyak ea..tak taw le..suke buat koleksi..bacanya malas..hihi

Zira Aziz said...

xpnh lg bli novel online..slalu walk in bookstore..akk prefer karya org lama cam aisya sofea <sbb akk pn org lama :D) ..tp layan gak la karya kakinovel..

ayut said...

uit...byk ye farisha...tegar sungguh...huhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg tegar sungguh ni

Mas Zull said...

assalamualaikum farisha...banyaknya novel boleh buat koleksi ni...:)

Remy hazza said...

pergh!!!
memang giler kentang pembeliannya...byk tu....he3

Ieta Mat Saad said...

Bagusnya rajin baca novel... akak tak sempat nak baca novel dah skrg ni bz ngan assignment n anak2, kerja lg. huhu... bujang dl, rajin gak