TAHNIAH ATAS KELAHIRAN BABY GIRL

 
Weee~ sambil mengapdate entry ni senyum2 je taw..Yela, dapat anak buah pertama.
Tahniah pada kakak Farisha yang telah selamat melahirkan bayi sulungnya di Hospital Ipoh pada 23/03/2013 Jam 3.49 petang.

Tarikh cantik kan?? Tapi kalau time lahir 3.23 ke lagi cantik..hehe~ 
Baby ni seberat 2.70 kg je. OK la..Bagi Farisha besar jugak la baby ni sebab kakak Farisha tu pun kecik je orangnye..
Mase preggy, baby memang sendat sungguh sampai kepala, punggung berada tepat2 di tempat yang boleh menyebabkan muntah
Memang dugaan sungguh Kakak Farisha tu. 
Alahan teruk dari bulan 3 sampai lahir.
Keluar masuk wad tak yah cakap la.
Cucuk sana, cucuk sini
Lebam2 tangan
Mase die tengah sakit tu, Farisha tengok die menahan sakit pun tak sanggup
Serius keluar air mata tapi tak tunjuk la depan kakak
Macam tu la dugaan ibu-ibu semua

Tapi bila dah lahir, sakit bersalin tu memang berbaloi
Sejuk mata tengok baby
Ceh! macam pengalaman je..hehe

Jom tengok baby. Gambar diambil ketika berusia sehari ^.^





Little Princess with Mak Ngah a.k.a Farisha..hehe

With Grandma
Nama diberi : ???? 
**updated : NURQASEH ALEESYA**
 
 

4 comments:

Norliza Nordin said...

tahniah

Mas Zull said...

assalamualaikum farish....comelnya die...:)

boni kacak said...

tahniah kat akak awak tau.. dan tahniah sebab awak juga dah dapat anak buah.. hehehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

comelnyerrrr..tahniah2