TERIMA KASIH FOLLOWER KE-600

 
Jumaat lepas, Fairsha ada tulis satu entry tentang "kekurangan 1 follower". Kalau belum baca, meh klik sini.
Dan hari ni, berjaya juga Farisha capai follower yang ke-600.
Jadi, dengan baik hati, Farisha nak review sket blog bertuah ni

 Nama :Affy Martin

Tentang Adik Affy ni Farisha Print Screen aje :-

 Adik Affy ni, baru berusia 14 tahun ye uols. Die amatlah rajin join Giveaway. Kalau korang tengok kat posts, penuh dengan entry GA. Bagus dan teruskan usaha. Selain tu, adik rajin-rajinlah join Segmen Tambahkan Follower. Baru dapat ramai follower ^.^.

Bila korang masuk blog adik ni, ternampaklah header yang sangat simple + sweet dan sesuai sekali dengan tajuknya iaitu : Just Me. 




Bila dah terjah dalam2, rupanya, adik ni blogger baru. dan dia ada permintaan :-
 

oh! nak minta tunjuk ajar macam mana nak cantikkan lagi blog.
Ermm..Farisha ada beberapa kawan blogger yang ada buat tutorial tentang blog ni


Jom lawat Blog Adik Affy ni dengan klik kat SINI

 

3 comments:

AyueJean AJ said...

Tahniah...
Dapat dah orang ke-600 tu... =D

izan mama mia said...

tahniah dah bertambah rakyat jelata dah

ANa Ahmad said...

tahniah kak.. sama la kita ni :D