DIARI HAMIL : Akhirnya, memiliki Set Lengkap Salindah

 
Setelah 2 minggu membuat carian tentang produk yang terbaik untuk Hamil, 
akhirnya Farisha memilih Set lengkap Salindah
Beli melalui online

Memang ragu-ragu jugak masa nak beli sebab ada baca komen-komen negatif
Tapi tak banyak la..
Dalam 30 orang tu adalah seorang je komen negatif tapi bukan dia sendiri yang alami
Dia dengar orang lain cakap je

Papepun, tawakal jela..
 Set Salindah ni sekarang tengah ada promosi
RM350 je
Harga biasa RM370
Mahal eh???
Tak la..
Mula guna masa kandungan 3 bulan sehingga lahir + semasa berpantang
Jadi, lepas bersalin pun, boleh lagi guna produk ni
ok le tu kan??


 Sebab Farisha guna Salindah??
-->> Kawan sendiri guna produk ni. Anak-anak dia memang gebu, bijak, gergas
-->> Kawan Kakak pun syorkan guna Salindah. Bagus kata mereka
-->> Tagline Salindah sendiri : Ingin lahirkan anak pintar, cerdas, kuat tulang & gigi, keletah, comel, & cantik - membuatkan Farisha semangat untuk guna

 Nak tengok testimoni pengguna Salindah?? Klik SINI

Kesian produk Salindah ni kena Fitnah. 
Nak tahu jawapan fitnah ni, Klik SINI

Nak buat tempahan online macam Farisha?? Klik SINI

p/s : Berusaha mencari yang terbaik ^.^ . 
Tak sabar nak tunggu Set ni diposkan esok..wee~

======================================
UPDATED!
Farisha dah pun guna produk ni
Nak lihat Testimoni???? 
Klik SINI
 
 

15 comments:

Hani Razhani said...

Assalamualaikum Farisha, akak pun pernah guna produk Salindah waktu pregnant anak 1st & 2nd. Alhamdulillah setakat ni produk Salindah sangat serasi ngan akak. Anak2 jadi aktif & cergas. Rasanya takda masalah kalu nak guna Salindah. Yang penting pastikan produk ni bukan pirate punyer kan. (^_^)

Farisha Lyssa Farish said...

betul tu kak..risaU jugak dpt brg pirate..tapi dah servey betul2..pengedar ni memang diakui oleh admin Salindah sendiri sebagai outlet Aktif 2011..moga2 dapat anak cm akak jugak :)

AyueJean AJ said...

Mahal juga ye set bersalin ni......
Agaknya zaman AJ beranak nanti lagi naik harganya..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nanti farisha review la pasal produk ni bila dh guna nanti tau

Farisha Lyssa Farish said...

@AyueJean AJ Aj..yg ni set hamil + bersalin..jimat sket..huhu..

Farisha Lyssa Farish said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief insyallah, tapi kena tunggu la baby lahir..

gee said...

Assalamualaikum. Farisha, nanti akak pun nak tau apa pengalaman Farisha sepanjang menggunakan Set Salindah tu. Boleh? Akak sedang mengumpul testimonial

gee said...

Assalamualaikum. Farisha, nanti akak pun nak tau apa pengalaman Farisha sepanjang menggunakan Set Salindah tu. Boleh? Akak sedang mengumpul testimonial

Cik Dee said...

As salam... firstly, nicenya laguuuuu... suka sgt. Actually I came across ur page sebab saya tengah nak tengok testimoni produk salindah :)So far awk guna ok tak? :))

thanks ya coz sharing...

DIARI FARISHA said...

Cik Dee : Boleh lihat testimoni saya kat sini : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/12/testimoni-set-mengandung-salindah.html

mawarmelati said...

Boleh order di web ramsmi ini juga http://www.edaransalindah.com/myorder/index.php/set-salindah-ceraian-sa

mawarmelati said...

Boleh order online di WWW.MYORDER.COM.MY

Set Hamil & Set Bersalin-Salindah said...

Boleh beli ceraian atau set salindah di www.myorder.com.my

Set Hamil & Set Bersalin-Salindah said...

Boleh beli ceraian atau set salindah di www.myorder.com.my

zima said...

Tumpang iklan, sy nak let go set mengandung Salindah B2-B6 sbb mkn tak konsisten.. Sapa berminat boleh wasap or contact sy kt 013-2593793 (Zima).