MAJALAH HARMONI NAK INTERVIEW FARISHA??

 
Pepagi lagi cek email. Then ada satu email yang mengejutkan + mengembirakan!
Tak sangka ada orang yang berminat dengan satu entry yang Farisha tulis
Siap nak masukkan dalam Majalah Harmoni!





Nak tengok komen die tak??


hehehe~ Weee~
Teragak-agak jugak la nak kol ke tak?
Sebab Kalau die nak interview di telefon dan gambar ambil je dekat Blog ni tak kisah la
Macam mana kalau dia nak interview in person? Ambil Gambar Farisha 
OMG! sedikit malu di situ

Tah la macam mana, jari ni laju je dail nombor tu
sebab nak kan kepastian
Masalah yang dihadapi Farisha, 
1) Adakah Nota-nota & Buku yang di simpan tu masih wujud lagi dalam simpanan Farisha??
- Risau sebab ada operasi membuang buku2 terpakai secara besar2 an kat rumah sebelum kawin bulan 1 yang lepas
2) Kalau tak ada Nota-nota & Buku tu, macam mana nak tangkap gambar Farisha berposing dengan Nota-nota & Buku??
3) Maka, tak adalah bukti Farisha suka mengumpul benda tu??
4) Farisha ada hobi lain dulu-dulu iaitu mengumpul Kad Telefon Awam (jenama Telekom) + Top Up ,
tapi masih adakah lagi??

haha! Penin ni

Papehal , balik ni nak buat Spot Check!
Baru boleh ON dengan interview tu
Kalau tak, bermakna tak ada rezeki

Nak tahu Entry mana yang Reporter tu berkenan??? 
 Klik bawah 

Papehal Farisha update eh ^.^

UPDATED!! PART 2

 

4 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

wawawawa...best nye..ta lame farisha meletop lah tue..jelous nih :)

azifah yazid said...

bestnya kalau dapat masuk majalah... untung farisha :)

AyueJean AJ said...

Peluang datang sekali..
Gunakan... =D

dya bunga said...

jgn lepaskan peluang keemasan ni..peluang sekali dlm hidup tu