NAK DAPAT HADIAH SURPRISE TAK SETIAP BULAN??

 
Orang perempuan confirm suka dengan benda ni!! yeay!! tak ketinggalan jugak buat para lelaki aka suami/boypren yang ingin memberi kejutan buat pasangan memasing

 Pernah dengar tak tentang WonderBox aka Beauty Box??
Baru je beroperasi sejak Bulan 10, 2012
Kalau korang nak tahu, beautybox nie merupakan kotak yang cantik dan di isi dengan macam-macam alat kecantikan bermula daripada makeup, lipstik, perfume, produk penjagaan rambut, produk penjagaan muka, produk penjagaan kesihatan dan lain-lain lagi!
Setiap bulan korang akan dapat beautybox yang berbeza-beza isi kandungannya, takkan sama dengan beautybox yang lepas-lepas..
Didalam Wonderbox ni korang akan dapat 5-6 sample barang-barang yang Farisha bagitahu tadi, kadang-kadang korang akan dapat 1-2 full size produk taw sekali dari Wonderbox, dapat voucher dan bermacam-macam lagi la yang ada kaitan dengan dunia kecantikan..  
Wonderbox beautybox ni sesuai sangat-sangat bagi sesiapa yang suka mencuba pelbagai jenis produk.. 
Kira korang boleh try dulu samada sesuatu produk tu sesuai atau tak dengan korang sebelum korang nak beli.. 
Baguskan dengan adanya Wonderbox ni kita boleh berjimat sebelum beli apa-apa produk yang kita tak tahu sesuai atau tak untuk kita.. 
Kalau beli sesuatu produk sebelum try mungkin akan membazir kalau tak sesuai, dah beli besar-besar mahal pulak tu last-last tak pakai, duduk menyemak je atas almari makeup.. 
Dengan Wonderbox juga kita akan dapat peluang untuk mencuba pelbagai-bagai jenis produk kecantikan yang selama nie kita tak pernah pun tahu produk tu wujud. 
dan yang paling paling paling best dengan adanya Wonderbox ni kita boleh merasa guna produk yang mahal-mahal yang kadangkala kita tak mampu nak beli.
WonderBox ni bekerjasama dengan Jenama terkenal seperti di bawah



Amacam?? ok tak?

Jom kita tengok WonderBox setiap Bulan dapat apa?

Jeng Jeng Jeng







  Hadiah Wonderbox korang untuk bulan April adalah :

Tak tahu lagi! Surprise ^.^

Farisha dah pun bayar RM39.90 ni..hehe
Tak sabarnye nak dapat WonderBox bulan ni !


 KOrang boleh buat bayaran guna MOLPAY - jika nak bayar dengan Maybank2u, CIMB clicks dll
Kalau ada kredit Card, boleh guna PAYPAL

JOm la joinsekali
Klik SINI untuk daftar

p/s : Nanti dah dapat WonderBox ni boleh la kita same2 update blog tentang benda ni ^.^
 

No comments: