ZALORA NAK BAGI BAUCER RM50 (PART 1)

 
Selamat petang silent readers & blogger semua ^.^ Semoga semuanya sihat belaka
Yang tak sihat tu makan ubat eh..

Entry hari ni agak hot sebab Zalora nak bagi Farisha baucer membeli belah RM50!!
Jeles je tengok kengkawan semua upload barangan yang mereka beli dari Zalora menggunakan baucer percuma tu taw

Korang tahu ke Zalora tu ape?? Mestilah tahu kan??
Yang jerit2 tu..Tengokla kat TV ye..hehe
 
Buat masa ni, Farisha masih berbalas email dengan pihak Zalora

 Kalau korang belum dapat baucer free tu dan telah terbaca entry farisha ni, cepat komen 
yang korang nak jugak tahu cam ne formulanya

p/s : Bagi yang dah beli dengan Zalora, Tahniah diucapkan..
Ketinggalan la Farisha ni..
Sedang terfikir2 nak beli apa dengan Baucer tu..lalalala (*-*)

****PART 2 updated!!! ****
Klik SINI