CANTIK MENYERLAH SEPERTI ARTIS DENGAN BE

 
**Sila baca entry ini sampai akhir sebab ada PROMOSI GILA KENTANG menanti pembaca**
 
 Mesti ramai yang dah tahu tentang kecantikan terkini Adira AF & Scha Al yahya dan Stacy AF kan. Kulit mereka bukan sahaja putih, tapi kemerah-merahan cam barbiedoll je. Sangat Comel!! ^.^
Nak tahu rahsianya?
Mereka telah menggunakan produk Beutskin Essence + Excel Tea + SNE capsule!

Produk ini benar-benar berkesan taw! Tengok la sendiri perubahan pengguna ini merangkap Agen produk jualan SNE
Beliau juga merupakan salah seorang penaja Give Away Diari Sedetik Lebih Farisha! Terima Kasih dear ^.^








Benar-benar cantik menyerlah kan?! Teruja tak!

Farisha pun pernah cuba sebelum nak kawin tapi set trial je sebab ketandusan kewangan..hehe
Tapi memang berkesan. Kulit semakin cerah + parut jerawat pun kurang
Insyallah,kalau ada rezeki, Farisha akan meneruskan pemakaian produk ini

BEUTSKIN ESSENCE

Kenapa korang kena guna Beutskin Essence (BE)?

5 fungsi BE
1. Memutihkan 
2. Kecerahan Kulit 
3. Memperbaiki Gen 
4. Metabolik 
5. Anti-Pengoksidaan 

1) Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2.

2) berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan.
3) Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah.
4) Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.  

KAPSUL SNE

Apa pula kelebihan Kapsul SNE?
 

6 Fungsi SNE
1-melanjutkan usia
2-menyuburkan dan mencergaskan sel
3-menyelaras dan membaikpulih sel
4-mengandungi kesan anti-bakteria
5-menyeimbangkan sistem badan
6-membersihkan darah dan membantu dalam proses penyahtoksikan


Kelebihan SNE dari Suplement Yang Lain

1. SNE boleh diambil oleh semua golongan iaitu dari umur 1 hari ke peringkat umur sekarang.
2. SNE juga boleh digunakan oleh ibu-ibu mengandung
3.SNE boleh digunakan oleh ibu selepas bersalin
4.SNE tidak ada pantang larang
5. SNE 100% bebas dari bahan kimia dan dadah dan sangat selamat untuk diambil.
6. Produk SNE ini Merangkumi Insuran Bernilai RM100K Jika Produk ini memberi kesan buruk kepada pesakit

  

Sedikit Tazkirah :-
" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

" Sesungguhnya Allah tidak menurunkan sesuatu penyakit, melainkan dia juga menurunkan Ubatnya. Ini diketahui oleh sebahagian orang dan tidak diketahui oleh sebahagian lain"


15 Tips yang Korang perlu tahu
1)
Sesiapa yg bakal mendirikan rumahtangga, mesti makan SNE, Beutskin & Excel Tea.
2) Sesiapa yg tinggi kolesterol, mesti makan SNE & Artercardy.
3)
Sesiapa yg sedang mengandung, mesti makan SNE only.
4)
Sesiapa yg ada masalah period atau senggugut, mesti makan SNE & Beutskin.
5)
Sesiapa yg ada masalah gout, mesti makan SNE & Artercardy.
6)
Sesiapa yg menopause, mesti makan SNE & Beutskin.
7)
Sesiapa yg mengalami stroke, mesti makan SNE & Artercardy.
6)
Sesiapa yg menghidap kanser, mesti makan SNE & Artercardy.
7)
Sesiapa yg nak kurus, mesti makan SNE, Artercardy & Excel Tea.
8)
Sesiapa yg ada masalah tulang, mesti makan SNE & Rebond.
9)
Sesiapa yg ada asthma/semput/lelah, mesti makan SNE, Seabuck Activ & Wis-D.
10)
Sesiapa yg ada diabetes, mesti makan SNE, Artercardy & Wis-D.
11)
Sesiapa yg ada masalah kulit, mesti makanSNE & Beutskin.
12)
Sesiapa yg ada masalah rabun, mesti makan SNE & Wis-D.
13)
Sesiapa yg nak menghafaz Quran atau exam, mesti makan SNE & Wis-D.
14)
Sesiapa yg ada masalah jantung, mesti makan SNE & Artercardy.
15)
Sesiapa yg nak buang toksik berlebihan dlm badan, mesti makan SNE & Excel Tea.  

Disini Farisha nak kongsi dengan korang 2 berita hebat yang meletop lagi sensasi mengalahkan melodi fuhhh!

1) Salah satu komen yang menarik di bawah entry ini mengenai Produk Beutskin / SNE, akan menerima Mini Hamper Produk Penjagaan Diri secara PERCUMA daripada Penaja!! Keputusan akan dinilai oleh Penaja sendiri dan Farisha akan umumkan Pemenangnya pada 10/06/2013
Jadi, Stay Tuned guys!

UPDATED -->> PEMENANG ^.^ 

2) Dengan setiap pembelian sekotak Produk SNE di Facebook Penaja seperti Beutskin Essence, SNE Capsule, Excel Tea &Artecardy Essence
 percuma 1 Paket Hair Serum + Flyer SNE + keahlian SNE
Kalau beli 2 kotak Produk SNE
 percuma 2 Paket Hair Serum + Flyer SNE + keahlian SNE
Dan Seterusnya
 Percuma Kos Penghantaran untuk pembelian 5 kotak ke atas 

*******MARVELOUS!******
Dengan setiap pembelian produk SNE di Facebook Penaja, walaupun sekotak korang akan dapat harga ahli secara automatik!

Harga Ahli
Beutskin Essence : RM 210
Kapsul SNE : RM 198
Excel Tea : RM 75


Harga Biasa

Beutskin Essence : RM 260
Kapsul SNE : RM 250
Excel Tea : RM 90

mak Aiii....Untung tak! Cepat angguk sambil cakap wooow! ^.^

Jangan lupa inbox Penaja dengan ayat ini untuk mendapatkan Promosi ke 2 ini
" saya merupakan pembaca Blog Diari Sedetik Lebih Farisha ingin bertanyakan mengenai ...."


Raya dah nak dekat ni. Tak rugi cuba dari sekarang. Confirm korang akan cantik menyerlah nanti. Phewittt!!

Jom terjahFacebook beliau di bawah ni


Iklan Sedetik Lebih : 
Korang dah join ke Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha???
Rugi2..Sebab beliau nak bagi hadiah untuk 1 orang pemenang GA Farisha yang bertuah! 
Ia merupakan :-
Produk SNE (Excel Tea)  bernilai RM 75 

1 hamper cenderahati iringan bernilai RM 20 (10 pcs elips hair serum)
*-*
Klik SINI untuk join

 

8 comments:

Lelaki Ini said...

wow! kalau laki pakai jd putih jambu sgt plak. haha

Hajar Shikin said...

produk ni ssuai jgk ke utk lelaki???

mujadafewa.my said...

wah!!! ini sangat bagus!!! laki sila amik jugak kalau nak pompuan suke sebab pompuan suke laki jambu,, kih3

wID2 said...

zipzzzz!! sape tak pernah dgr produk BEAUTSKIN ESSENCE ne tak thu la nk ckp apa.. ^__^.. produk bukan sebarang produk.. produk untuk kecntikan luar dan dalam... peace!

Shammira said...

BEAUTSKIN ESSENCE terbukti berkesan sepupu pernah try sebelum dia nikah..tak la macam adira tapi disebabkan dia gelap memang ketara keputihan muka n seluruh badan..1 lagi yang dia respect,period dia memang teratur selepas pengambilan SNE Capsule + EXCEL TEA..mybe excel tea kot..xpasti laa..
hehehe...dia recommendkan mira untuk pakai benda alah ni sebab mira pun ada masalah kulit gelap macam dia jugak,teringin tu memang membuak2..haha,tapi tak berkemampuan la pulak...al maklum la student lagi...sabo la dulu..hihi



http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

Munauwaratul Lailinnur said...

Beautyskin Essence ni memang berkesan.. Saya dah jumpa semua pengguna produk ni.. Nak kata pakai krim, diorang geleng.. Hakikatnya mereka menggunakan produk Beautyskin Essence ni.. Terbukti berkesan!! Sedara saya pun dah mula menjualnya.. InSyaa Allah, ada rezeki, saya akan beli.. Al-maklumlah, semua wanita menginginkan dirinya cantik, putih dan kulit sihat..

ciksmile said...

adik angkat saya sorang ade yang guna SNE tuu. fuyyoo. memang putih melepak. haha. nampak perbezaan gila.

Yumida Huda said...

ooooo..yg ni ker adira tu makan? aah..putih la body dia..ske tengok..macam pearl..

yg kat pic atas tu pun sama..mmg berkesan