LANGSING + CANTIK + SIHAT DENGAN HERBALIFE

 
**Sila baca entry sehingga habis sebab ada  PROMOSI DAN HADIAH BEST GILA menanti pembaca**

Sebut je herbalife, mesti ramai yang dah tahu tentang kehebatan produk kesihatan ni kan?
Ia bukan sekadar produk untuk Kurus semata-mata ye.Tetapi juga untuk menambahkan berat badan, mengatasi masalah kulit seperti jerawat, resdung, dll dan juga yang paling penting, untuk kesihatan.

Antara sebab korang kena cuba herbalife adalah :

- ianya disediakan untuk menyokong kesihatan dalaman dan luaran, memperbaiki sel sedia ada sekaligus merangsang pertumbuhan sel baru, meningkatkan tenaga, meningkatkan daya pemikiran seterusnya menjamin kesejahteraan hidup apabila keseluruhan tubuh badan kita sihat dan bertenaga. Ianya sesuai untuk seisi keluarga.

- Ianya kaya dengan zat-zat seperti asid amino, vitamin, mineral dan faktor-faktor herba.  Zat-zat inilah yang terdapat didalam setiap hidangan lengkap produk herbalife sekaligus menjadikan ianya kaya dengan khasiat, seperti yang diperlukan oleh tubuh badan manusia. Ini kerana tubuh badan kita memerlukan makanan yang sihat supaya dapat meningkatkan tahap kesihatan setiap hari.

- Khasiat produk herbalife yang terdapat dalam setiap hidangan juga menjadikan proses penurunan mahupun menaikkan berat badan menjadi lebih mudah, cepat dan menjimatkan masa. Ianya bukan sekadar produk untuk kurus semata-mata, malah ianya dapat mengekalkan berat badan seperti yang anda semua inginkan, disamping memberikan kesihatan yang optimum.

- Khasiat produk herbalife ini juga sebenarnya dipengaruhi oleh bahan-bahannya yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang rendah kalori, mempunyai pelbagai warna buah-buahan dan sayuran serta tinggi dengan serat dan dipenuhi dengan protein dari tumbuhan yang sihat.

Ini adalah sebahagian daripada khasiat produk herbalife yang dapat Farisha kongsikan untuk kali ini. Sebenarnya khasiat produk herbalife hanya dapat dirasai oleh mereka yang consume sendiri dengan produk herbalife ini. 


MASALAH UTAMA : HERBALIFE MAHAL LA!
 
Herbalife mahal ke?? Tak la..Sebab ianya mengandungi banyak khasiat + menjadikan korang lebih kenyang + bertenaga + sihat

Ingat! [Sihat itu mahal, Tapi sakit lagi mahal (kos perubatan)] 

Kisah Benar 1

Cerita seorang student yg ambik herbalife...."I'm student n I'm loose 24 KG with herbalife...alhamdulillah"

Dengan Herbalife
pagi-shake- rm6
Tghari lunch-rm5
Mlm-shake-rm6
Total 1 month rm510
No cekedis2,goreng pisang,air manis..

Tanpa Herbalife
Pagi -nasi lemak +air manis-rm5
Lunch-nasi 2 lauk +air manis -rm7
Malam-nasi goreng+air manis-rm6
Total 1 month rm540 (x termasuk cekedis2,keropok2)

 

Jadi, mana yang lebih jimat + sihat??
 
Kisah Benar 2

ramai org cakap Herbalife mahal, never mind..maybe sebab diaorang belum cuba, so, diaorang belom tahu the value and quality of the product..
sejak saya gune Herbalife, saya banyak sangat dapat berjimat, 

1.saya jimat duit breakfast, 
2.saya jimat duit dari beli benda2 merepek cthnye kerepek, jajan dll
3.saya jimat duit beli air bikarbonat, air manis
4.saya jimat duit minyak moto/kereta untuk pergi kedai beli makanan2 merepek

n yg penting, i've got better HEALTH N WEALTH! alhamdulillah..tq Allah, tq Herbalife

 
PROMOSI HEBAT!!

 Promosi Pakej Bundle - diskaun 35% selama-lamanya
dan 
Promosi belian set - percuma shaker spring dan botol air berstraw herbalife.


 Jom like page Herbalife kat --->> Herbalife # Real is Life #

Jangan lupa inbox mereka dengan ayat ini untuk mendapatkan Promosi tersebut   " Saya merupakan pembaca Blog Diari Sedetik Lebih Farisha ingin  bertanyakan mengenai ...."
1) Terdapat banyak info mengenai kesihatan kat Page tu
2) Bagi korang yang obses dengan penurunan berat badan secara mendadak, sila dapatkan nasihat daripada beliau sama ada ianya baik atau tidak
3) Dan jika korang nak cuba Herbalife tapi risau tak cukup bajet? Inbox Page untuk membuat pentanyaan kadar bajet yang korang selesa untuk sebulan dan beliau akan syorkan produk atau program yang sesuai.

HADIAH KEBABOMMM!!!
Opppps! korang nak ke mana tu?? relax2..Tak nak hadiah ke?
 Listen! 
 Listen! 
Listen!
Setiap 3 orang pengomen yang menulis komen paling menarik di bawah entry ini mengenai produk Herbalife, akan mendapat 2 pasang tudung Tudung Bawal Corak + Tudung Bawal Tones Crown Swareski secara PERCUMA! bernilai RM 30 setiap seorang
OMG! rugi la kalau terlepas peluang ni

Gambar hadiahnya :-
(warna boleh berubah mengikut stok yang ada)



Pemenang-pemenang ini akan dipilih oleh beliau sendiri
Dan Keputusannya Farisha akan umumkan pada 20/06/2013
Jadi, Stay Tuned!!
Ingat! 3 pemenang utama dicari :) 

# UPDATED : SENARAI PEMENANG


Iklan Sedetik Lebih : 
Korang dah join ke Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha???
Rugi2..Sebab beliau nak bagi hadiah untuk 3 orang Pemenang GA yang bertuah! Ia merupakan :-
Top Up RM10 setiap seorang!!
*-*
Klik SINI untuk join

 

8 comments:

AKU DOKTOR CINTA said...

kesihatan adalah yang utama. betul cakap farisha, duit pun dah tak berguna kalau dah sakit. mari kita amalkan cara hidup sihat dan amalkan herbalife.

wID2 said...

wah!! menarik... mm nak kurus jugak dah join GA terbaca link nie lagi semangat nak kurus..:) mmg tak d nafikan prodak herbalife ne mmg terbaik.. kawan-kawan pun ramai cuba prodak herbalife ne... nak-nak yang untuk slim kan boday sangat berkesan.. mungkin jugak giliran saya nk jadi slim lepas ne;) SO LUASA KAN PRODUK MU HERBALIFE :)

Gadis Ganu said...

Nak share pgalaman sndri. Alhamdulillah GG pn dah consume Herbalife dalam sebulan, dah trun 5kg, senggugut hilang, masalah buang air besar dah oke,migrain hilang,malam2 boleh stay lame2 study, alergik seafood dah hilang, kulit makin flawless. Sebulan consume herbalife dah dpt 3 customer, income masuk, kesihatan terjaga. TQ ALLAH, TQ HERBALIFE !

Munauwaratul Lailinnur said...

Produk HerbaLife memang awesome... saya ada seorang kawan lelaki yang dulu badannya agak gempal, selepas dia menggunakan produk HerbaLife ni, badan dia tegap.. Memang nampak perbezaannya selepas penggunaan.. Saya terkejut dengan perubahan badan dia.. Saya cemburu dengan bentuk badan dia.. Selepas diberitahu yang dia menggunakan produk HerbaLife, hati tergerak nak beli.. InSyaa Allah, ada rezeki, saya akan beli..

imanina zahri said...

Hi! Ieman here. Saya consume herbalife. Baru 3 hari, tapi sy rasa sy more cergas and tak lesu2 dah. Memang herbalife mahal, tapi bila fikirkan balik, memang berbaloi beli herbalife ni. nd my cousin pun guna herbalife jugak. In 2 weeks, dia dh turun 4 kg. Dia mmg didiplin consume herbalife ni. Dia tak skip langsung. Saya pun try untuk disiplin. Maybe after this, saya akan jadi ahli! :)

Hajar Shikin said...

klu amik herbalife ni xpyh mkn nsi ke..trus knyg?? klu mcmtu kne cuba..mhal xpe,asal berbaloi

Fakhri Norman said...

@Hajar Shikin

Nasi makanan utama orang Malaysia. Tak salah utk ambil. Kalau nak ikut jadual yang tersedia ada. Memang waktu tengahari boleh ambil nasi.

Jom Consume Herbalife
https://www.facebook.com/HerbalifeRealIsLife

Yumida Huda said...

asal ianya berbaloi utk kesihatan..memang tak rugi kalau kita keluarkan sedikit wang. kengkadang kan..sikap kita ni terlebih sayangkan duit..malah lebih banyak habiskan duit dengan makanan. al maklum la malaysia ni kaya dgn makanan. kadar obesiti pun meningkat di malaysia.

kurang bersenam..banyak makan. haa..jadilah makhluk yg comel..hikhik.

seringkali dengar herbalife ni merata facebook. suatu hari tu tergoda la jugak dgn promoter kesihatan. katanya..nak tawan hati suami kena cantik, body meletup yg penting sihat. aku pun beli la. nak try-try katakan.

lepas beberapa bulan..pergh aku dah secantik fasha sanda. memang berbaloi aku beli haritu. thanks pd promoter yg sudi menggoda aku. herbalife bukan sekadar omongan kosong..tapi berjaya dgn faktanya.