RANGKAIAN PRODUK MEIKO TERLARIS!

 
Ingin memiliki kulit sehalus dan selembut bayi?
Rangkaian produk yang dihasilkan oleh pengeluar Meiko, Jepun ni sememangnya menggunakan bahan terbaik + semulajadi sesuai untuk digunakan bagi mereka yang inginkan kecantikan jangka panjang

Antara Produk yang dijual adalah :
1) Naturactor - wangi bungaan sakura dan sangat laris
2) Octard
3)  SKII
4) Lipstik, Eye Shadow, Blusher, Eyeliner (pelbagai jenama)
5) Seruzad
6) Vital Energy
7) BB Cream
8) Missha Sunblock
9) Toly Moly
10) Snail Street Skin Care
11) Dan macam-macam lagi la sampai rambang mata nak pilih

Sedikit penerangan mengenai Naturactor Cover Face




>>Dibuat daripada ekstrak bugaan sakura
>>Anti kilauan / tidak berminyak
>>100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam
>>Ringan dan lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakainya
>>Melindungi kulit dari sinar uv yang menyebabkan pigmentasi
>>Senang digunakan dan tidak melekit
>>Bertahan hingga 12 jam, berbanding bedak biasa hanya 1 jam.
>>Tidak menutup pori-pori
 
Banyak orang telah membuat pilihan tepat dengan membeli di kedai online beliau
Dan Farisha merupakan antara pelanggan setia taw :)
Setakat ni dah beli 2 Cover Face Naturactor dan 5 Cover Face Octard..heheh ^.^

Beliau juga merupakan dealer utama produk ni di Malaysia
Tak percaya, google la : beli dengan ZUNITA RAMLI
 Memang banyak la pengguna blog membuat review tentang produk beliau
Testimoni boleh lihat di sini --->> TESTIMONI
Sangat best ok!
Harga pun berbaloi dengan kualiti

Produk sekarang banyak menggunakan bahan kimia yang agak meragukan
Jika tak mahu ambil risiko, belilah yang originalJika korang merupakan pengguna Naturactor, berhati-hati dengan produk tiruan ye
Nanti muka korang yang akan dapat masalah

 Kalau nak beli produk yang betul-betul ori (100%), belilah dengan kak Zunita Ramli ni
Sebabnya
Produk ni diambil terus oleh beliau sendiri di booth Meiko,Jepun
Tengok gambar ni sebagai bukti


Beliau merupakan seorang yang sangat peramah dan amat senang berurusan dengan beliau. Kalau korang tak tahu kulit muka korang sesuai dengan kod warna apa, korang boleh bertanya pada beliau

Latar Belakang

Pemilik Naturactor Collections, Zunita merupakan seorang jurutera yang kini bertugas di Cyberjaya. Beliau merupakan graduan dari University of Melbourne, Australia dalam bidang Kejuruteraan Elektrik (Hons). Kerana minat yang mendalam dalam bidang perniagaan, dia sangat komited untuk meneruskan perniagaan online ini dan memasang cita2 yang besar untuk membuka butik kosmetik sendiri satu hari nnt inshaALlah :) Pengalaman menetap di Jepun selama lebih kurang setahun dan menetap di Australia selama 4 tahun digunakan sepenuhnya untuk mengembangkan lagi perniagaan Naturactor Collections.


Kepuasan pelanggan adalah keutamaan saya :)
Jom kita bertukar jenama Make Up untuk kecantikan jangka panjang

Bolehlah lihat Facebook beliau dan membuat pembelian

naturactor collections




  Iklan Sedetik Lebih : 

Korang dah join ke 1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha???

Rugi2..Sebab beliau nak bagi hadiah untuk 2 orang Pemenang GA yang bertuah! 

Ia merupakan :- 1) Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85
2) Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 

*-*

Klik SINI untuk join
 

3 comments:

wID2 said...

Mmmmmmm... interesting boleh cuba ne :)

Hajar Shikin said...

yg mnarik prhatian sy psl Naturactor Cover Face ni adlh tidak berminyak..urmm,kne try ni =)

Yumida Huda said...

rupanya pemilik produk ni perempuan..beznye dia pnh menetap di jepun n australia..tringin nak pg..nnti dlm mimpi yumida menyusul datang..hikhik

byk testimoni yg puji produk dia..wah..mcm teringin gak nak cuba

bak kata farisha pakai Make Up untuk kecantikan jangka panjang..betul tu..stuju!