“T-shirt Printing Murah dari T-shirt Mudah Terengganu”

 
Hollaa~
Farisha dah lama follow Tshirt Mudah Terengganu dan tiap kali mereka update tempahan yang diterima, Farisha pasti akan tengok dan jengah ke Blog mereka
Dan semasa sedang berblogwalking, Farisha dapat tahu mereka sedang mengadakan segmen Sponsor T-shirt for Blogger #3. Nak tahu hadiah yang bakal ditawarkan kepada para pemenang???
Gila gempak weh ^.^
Klik SINI

Disini, Farisha nak promote sikit tentang bisnes T-shirt Mudah Terengganu.
--------------------------------------------------------------------------
T-shirt Mudah Terengganu dahulunya dikenali sebagai Homemade T-shirt printing menawarkan servis t-shirt printing murah sebagai perkhidmatan utama. Bagi korang yang nak tempah t-shirt couple dengan harga yang murah, mereka ada buat taw.. Comel dan simple kan?



Yang ni Farisha selalu tengok tu...Rompers Baby!!
Siap dicetak nama lagi


Selain dari pada itu mereka juga menawarkan servis mug printing murah amat sesuai dijadikan Door Gift
atau cenderahati pada kawan-kawan terutama pada Majlis Reunion

Mereka juga turut menjual peralatan silkscreen. Salah satu daripadanya adalah Pigment Ink
 

Kegunaan:- Dicampurkan ke dalam Paste 200 untuk mendapatkan warna-warna yang diingini.
---------------------------------------------------------------------------
Nak tengok lagi hasil kerja mereka yang kreatif??
Jom kite ke 

Tagline Farisha : "Ingat tahun 2013 Tahun Melawat Terengganu, ingat Tshirt Mudah Terengganu" 

 

No comments: