TEMPAH COKLAT SEDAP,MURAH DI SINI

 
Tiada idea untuk memberi hadiah apa kepada kawan? Suami? Isteri? sempena Hari Lahir? Pertunangan? Ulang tahun Perkahwinan?
Atau tiada idea nak bagi apa untuk barang hantaran perkahwinan? Pertunangan? 
atau cenderahati Door Gift??? 

Farisha cadangkan disini, korang bagilah Coklat!
Tempah di Facebook :
 
Rasanya memang sedap + cantik + murah pulak tu
Semestinya Homemade Chocolate yang halal & terjamin kesedapannya
Kalau jauh + nak buat kejutan pada yang tersayang pun boleh order sebab Coklat ni boleh diposkan

Dalam coklat tu bukan kosong ye tapi ada filing Strawberry, Blueberry, Kiwi, Mango, Apple, Badam dan macam2 ada taw ^.^ Yummy!! 
Bayangkan, kalau dalam coklat ni di isikan filing Strawberry, dan diberi pada yang tersayang..Confirm dah macam kisah cinta Dato Siti dan Dato K je..hehe
Tak payah susah2 pergi ke Cameron Highland untuk makan Buah Strawberry + Coklat, boleh order je di 

Jom cuci mata dengan hasil buatan coklat beliau :-

Coklat Taj Mahal. Sesuai di buat Hantaran Perkahwinan/Pertunangan.

Hadiah Pertunangan
Hadiah Hari Lahir
Coklat Oreo untuk Door Gift Perkahwinan / Cenderahati
Terliur kan?? Sedap wei coklat nih
Kalau tak terasa nak bagi kat orang, order untuk diri sendiri pun boleh
haha~

Coklat ni juga sesuai dijadikan kuih raya untuk santapan tetamu yang datang berkunjung
Korang boleh minta coklat ni dibuatkan bentuk ketupat !
Barulah sesuai dengan tema hari raya iye dak? 

Selain daripada menjual Coklat, beliau turut membuat Kek, Durian Crepe, Cheese Tart dan Puding Hantaran
Lokasi beliau di Johor Bahru (JB).
Apa tunggu lagi, Jom la Add Friend Facebook beliau untuk melihat lebih banyak design menarik + membuat tempahan : 


 Iklan Sedetik Lebih : 

Korang dah join ke Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha???

Rugi2..Sebab beliau amat baik hati nak bagi hadiah untuk 1 orang pemenang GA yang bertuah! Chocolate Love Box bernilai RM 25 !!!!
Siapalah yang bertuah dapat makan coklat sedap cam ni  kan ^.^
*-*

Klik SINI untuk join

 

8 comments:

Lelaki Ini said...

wah, terliur sgt2 la

Nasuha said...

Wah. cantiknya...rasa sayang pula nk mkn..

Yumida Huda said...

wah..cantik la cokelat tu farisha
sure sayang nak gigit..cantik sangat!
terliur nengok..macam nak mamam je
x pnh lg mkn crepe durian..tringin nak merasa
kat sini xde dijual

Faten Adeba said...

Brapa ye harga kalu nk tmpah?

Faten Adeba said...

Brapa ye harga kalu nk tmpah?

DIARI FARISHA said...

Faten Adeba : Sila inbox Fb owner Coklat ni : https://www.facebook.com/makancokelat.zai

Siti Zholilah said...

Farisha ad no fon akak tu x?coz sye xda fb..

Siti Zholilah said...

Farisha ad no fon akak tu x?coz sye xda fb..