WANGIAN ELAK GANGGUAN JIN DAN SYAITAN

 
***Sila baca sehingga habis entry ni sebab ada TAWARAN TERISTIMEWA menanti pembaca***

Macam-macam jenis minyak wangi/haruman yang dijual di pasaran tapi adakah ia halal?
Jika benar-benar halal, dapatkah wangian tersebut mengelakkan kita daripada terkena gangguan Jin dan Makhluk Ghaib?
Tentu jarang dijumpai haruman yang mempunyai fungsi seperti di atas kan

Jadi disini Farisha nak share dengan korang sejenis haruman yang dinamakan 

HARUMAN KASTURI SYIFA

Kenapa korang kena beli wangian ni?
1) Wangian Syifa merupakan Wangian ruqyah yang telah dibacakan dengan 30 juzuk ayat quran,ayat syifa,Selawat Tajrijiyyah,solat hajat.
2) Halal
3) Boleh dibawa sembahyang
4) Insyallah dapat membantu anda yang mengalami masalah gangguan sihir
5) Menjadi pendinding sihir kepada anda dan keluarga
6) Turut membantu anak-anak kecil dari gangguan makhluk ghaib (seperti sering menangis pada malam hari bukan kerana lapar/sakit)

Ternyata, haruman ni bukan sahaja korang yang dewasa boleh guna, tapi anak2 korang juga boleh guna
Jadi, ia sangat bermanfaat dan boleh dipakai seisi keluarga. Tiada pembaziran.

Banyak jenis sihir yang boleh ditujukan pada kita- Sihir Pengasih, Penunduk, Pengikat dan macam2 lagi la.

 
Para pelajar terutamanya yang tinggal di Asrama amat digalakkan menggunakan haruman ni bagi mengelakkan korang terkena histeria
Ingat! Sekali korang terkena histeria, terdapat satu lubang hitam dalam hatinya dimana dia akan dirasuk lagi
Wallahualam~

Bagaimana Nak tahu korang terkena gangguan Jin ni???
Jom lihat di blog ni -->> UJIAN MENGESAN JIN DALAM BADAN
sumber : Zamani84

 Bagi korang yang tidak mengalami apa-apa masalah Gangguan diatas, senang cerita macam ni la
"Kita tidak kita tahu bila masa golongan jin dan mereka yang dengki akan mengganggu kita. Mungkin Esok atau tahun hadapan? Kalau la kita boleh tahu perkara tu, senang la hidup
Jadi, kita perlu berusaha untuk mengelakkannya.
Ikthiar itu perkara penting n sertakan dgn doa..insyaallah
Dengan memakai Haruman Kasturi Syifa, ia merupakan satu ikhtiar perubatan Islam bagi menghindarkan diri daripada gangguan tersebut"


Terdapat pelbagai jenis Haruman Syifa yang boleh dipilih

1- Kastur Syifa' (Kotak Hitam) = Ekstrak gaharu & ros
2- As-Syafi (Kotak Merah) = Ekstrak oriental floral (bau bunga-bungaan)
3- Al-Kafi (Kotak Hijau) = Ekstrak herbs & kulit kayu
4- Al-Muaffi (kotak Biru) = Esktrak oriental floral & citrus (bau bunga & limau nipis)

Harga murah je : RM35.90
Berbaloi! Bayangkan kalau dah terkena gangguan tu, boleh melayang beribu-ribu duit untuk pergi berubat
Jadi, korang sayangkan duit atau sayangkan kehidupan yang aman?
Beli minyak wangi sampai puluh2/ratus boleh pulak ye *-*
Share la dengan kawan-kawan beli haruman ni 

 Sabda Rasulullah SAW yang bermaksud:
“Sesungguhnya Allah menurunkan penyakit, dan menjadikan bagi setiap penyakit itu ubat, kerana itu hendaklah kamu semua berubat, dan jangan berubat dengan benda yang haram”.

 Kalau korang berminat nak dapatkan Haruman ini, boleh LIKE dan inbox facebook di link bawah ni


***Sempena dengan Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha, beliau berbesar hati memberikan POS percuma dengan setiap belian 2 unit haruman & ke atas***

Jangan lupa komen/inbox di facebook beliau
"Saya merupakan pembaca Blog Diari Sedetik Lebih Farisha ingin membuat pembelian/pertanyaan mengenai ...."

Perhatian : Tawaran ini sah sehingga 30/06/2013 sahaja

BARANGAN KRAFTANGAN UNIK

Selain dari menjual Wangian diatas, beliau turut menjual Barangan Kraftangan yang unik & limited Edition seperti labu Air & Sayong & Lampu Hiasan yang berukir!
Amat sesuai bagi mereka yang menggemari hiasan bertemakan Klasik + Tradisional




Boleh tengok koleksi Unik ini di facebook dan LIKE link bawah ni



***Sempena dengan Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha, beliau berbesar hati memberikan POS percuma dengan setiap belian Pasu/Labu bernilai RM70 ke atas ***

Jangan lupa komen/inbox di facebook beliau
"Saya merupakan pembaca Blog Diari Sedetik Lebih Farisha ingin membuat pembelian/pertanyaan mengenai ...."

Perhatian : Tawaran ini sah sehingga 30/06/2013 sahaja

Kalau korang berminat mendapatkan dua2 produk diatas (Haruman Syifa + Kraftangan Unik), boleh berbincang secara terus dengan beliau bagi mendapatkan POS PERCUMA :)


Iklan Sedetik Lebih : 
Korang dah join ke Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha???
Rugi2..Sebab beliau nak bagi hadiah untuk 1 orang pemenang GA yang bertuah! 
Haruman Kasturi Putih Syifa Kotak Hitam (Ekstrak gaharu & ros) bernilai RM35.90 :)
*-*
Klik SINI untuk join



 

4 comments:

Lelaki Ini said...

owh, bagusnya ada minyak wangi cmni..

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

saya tag anda disini http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/05/assalamualaikum.html

Hajar Shikin said...

mmg btul klu skli dah kne gngguan jin ssh nak lari dri bnda tu..klu ad mnyk wngi ni blh gak elak gngguan jin...insyaAllah

Yumida Huda said...

teringin gak nak memiliki wangian syifa tu..byk manfaaatnya

unik la pasu tu
siap de promosi pos free lagi