KHIDMAT INAI KAHWIN TERBAIK!

 
Apa khabar semua? 
Hari ni Farisha nak share dengan korang semua tentang
 perkhidmatan melukis Henna/ Inai di jari tangan dan kaki 
Khas untuk Majlis Kahwin / Pertunangan 
Lukisan yang dihasilkan sangat cantik, teliti, murah dan tahan lama
Selain itu, lukisan yang dihasilkan mempunyai banyak pilihan untuk korang pilih

Jom tengok sebahagian dari hasil kerja beliau :-







 Inai yang digunakan adalah selamat, tanpa bahan kimia,
pure henna, dan tiada kesan sampingan ^.^
Tahan sehingga seminggu :)
Tapi yang paling penting, orang yang melukis ni sangat peramah! Hurrayyy!!!
Inai ni bukan sahaja boleh dilukis di tangan/kaki pengantin ,
tetapi juga kaum keluarga, saudara mara yang teringin nak dilukis inai juga
boleh menggunakan khidmat beliau
Harga mestilah murah!
Lagi ramai yang nak lukis, lagi best price dia bagi taw :)


Lokasi beliau di Johor Bahru tapi kalau korang berada di luar JB, 
beliau sedia untuk turun sendiri ke lokasi korang taw
Kos pengangkutan yang di caj juga amat berbaloi

Sape2 yang sedang mencari tu, bolehlah bertanyakan harga
di
Add Friend Facebook beliau ->> widhennART
Dan juga Like Facebook ->> Wid Diah'S Hennart Official
Serius murah ok!
Tak percaya, inbox la
Katakan korang baca info ni dari Blog Diari Farisha :)

Terbaru : ohsem gila!!! inai ala2 bentuk masjid gitu!

ok!! yang ini lagi super duper ohsem! comel betul la
tangan baby tu dilukis inai...korang nampak tak? yang tangan bambam kecik2 tu? haha!

Jangan terkejut pulak..Ingat orang dewasa je boleh lukis inai?? Kat baby pun boleh juga ye
Tapi korang kena make sure la baby tu xaktif sangat
kang inai tah kemana hilangnya
Buatnya baby dok main2 dekat fabric sofa, tak ke haru terkena sofa tu ^.^

Diulangi
Add Friend Facebook beliau ->> widhennART
Dan juga Like Facebook ->> Wid Diah'S Hennart Official
Booking cepat sebelum terlambat

=============================================
aha! lupa nak bgtaw, orang yang melukis inai ni perempuan ye
Jadi, tak ade lah istilah dosa - bukan muhrim pegang2 tgn utk buat inai
Sebab apa Farisha cakap macam ni?
Sebab Wedding Kakak Farisha, orang lelaki (yang awwwww) lukiskan
haha~
============================================
Jangan lupa share info ni pada kawan-kawan/saudara yang akan berkahwin/bertunang ye
Sharing is caring ^.^



 

8 comments:

Hajar Shikin said...

wahh..cantiknya =)

wID2 said...

Tq sister... for the simple entry..

DIARI FARISHA said...

@Hajar Shikin cantikkan :)

DIARI FARISHA said...

@wID2 sama2 :)

Mysara Ab Rahman said...

cntiknyer! nmpk kemas je

nur emelia said...

boleh dtg tempat sy x? hri nie

Dialah Wahidah said...

Hi nur emelia widdiah hennaART sekarang service dirumah jika berminat dengan hikmat beliau boleh add link yg tertera untuk pertanyaan lanjut...tq..

Dialah Wahidah said...

Hi nur emelia widdiah hennaART sekarang service dirumah jika berminat dengan hikmat beliau boleh add link yg tertera untuk pertanyaan lanjut...tq..