PEMENANG SEGMEN PANTAS #1 BY DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA

 
 Memang korang terbaik dan terpantas!
Mesti ada yang peluh2 nak siapkan entry kan 
Yela takut terlepas menjadi 20 peserta terawal
Ada yang Farisha tengok cuma letakkan Banner + Back link entry je
Tak sempat nak meng'ayat' panjang
hehe~

Btw, korang memang the best
Berikut merupakan 20 peserta terawal yang telah memenangi
Book Mark Bear Comel Limited Edition 


Sila emailkan 
NAMA dan ALAMAT (guna HURUF BESAR)
ke --->> diarisedetiklebih@gmail.com
Tajuk email : Pemenang Segmen Pantas #1 Diari Sedetik Lebih Farisha
Beritahu sekali Nombor Peserta ye

****UPDATED ****
Baca entry < INI
apa akan jadi jika masih belum memberikan butir diri
sebelum 16/06/2013, Jam 12 tengah malam

Kepada yang tak sempat menjadi 20 peserta terawal, jangan sedih-sedih ye..
Insyallah akan ada lagi Segmen Pantas #2
Nak tahu bila?? Tunggu~

~Sekian~

 

Comments

amin! alhamdulillah...:) tq kak.. nanti Shakira email detail ya..
Syaza Raihanah said…
Menang. Hehe,nasib baik sempat ^^ Nanti tolong check email Syaza sampai ke tak ya ? :)
hehe...menang juga... first sekali tu... alhamdulillah.....:D muna email ye...
yeah... terima kasih Cik Farisha..
Dianaa said…
alhamdulillah, tersenarai. hihi :D
terima kasih
tahniah kepada yang lain
Syazwani Afandi said…
Alhamdullilah.. dan sent details. wanis_syazwani@yahoo.com

http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/06/segmen-pantas-1-by-diari-sedetik-lebih.html

Popular Posts