GARA-GARA FACEBOOK : ORDER KEK UNTUK BUKA PUASA

 
Memang tergoda betul la tengok orang selalu post2 gambar kat facebook.. Terutama di bulan puasa ni
Gambar apa yang membuatkan Farisha tergoda tu??
Aipppp!! Bukan gambar 18sx ye tapi gambar makanan!!
Kuih Raya / Kek 

Asal saja orang post, Farisha terus inbox tanya harga
huhu~
Bila dah servey2 harga, Farisha rasa Kek Chocolate Moist With Cheese paling menarik hati/bersilau-silau dan seolah-olah memanggil untuk di makan!
Dugaan apakah ini, Ya Allah? hehe
Dekat 2,3 hari jugak buat keputusan, akhirnya Farisha beli jugak
(Lokasi : Ipoh,Perak )
RM35 + RM5 (delivery ke rumah) = RM40
Murahkan?? 1 kg ni




Cheese kat dalam dia tak banyak (yang warna putih) tapi ok sangat2 sebab Farisha pun tak suka cheese 
banyak2..Muak nanti

Kek ni jenis moist (Kek Basah) bukan Kek Span.. Ditambah pula dengan parutan Coklat atas kek!! So Yummy.. i Loike~

Farisha dan husben makan lepas buka puasa dan sahur taw! 
Sedap!! Tapi disebabkan berdua je, kek ni masih ada lagi
Nak??? Meh datang rumah..hihi ^.^
 

7 comments:

Nadia Johari said...

makk aihh..terliur

Nour Adieb said...

tngk gmbr pun dah nmpk menyelerakan :) nyum nyum

wID2 said...

Yummmu~~~ mmm ipoh:( jauhnyaa,,, nape bukan jb^_^

Mira Adzlia said...

adeh sdapnya..tp ipoh le pule..huhu

Anak pak cik Azhar :) said...

wah...banyak nye coklat..sedapnya

Mar Mansor said...

ohhhh..dugaan bulan posa...sabau ajelah..meleleh air liur nih

adianiez AIDA said...

adumak aii...
menaikkan nafsu makan di petang ramadhan...
aduuuuhai...