JENG JENG JENG!!!


INI ADALAH STICKY POST YANG AKAN MELEKAT 
SEHINGGA HARI RAYA KE-4
SILA SCROL KEBAWAH UNTUK ENTRY TERBARU
Berikut merupakan sedikit teaser bagi Giveaway Farisha yang akan dilancarkan 
pada Hari Raya Kelima sehingga ????? (dirahsiakan)

Teaser ini hanya boleh dirasai tetapi tidak boleh dimakan..huhu
Boleh gitu??

Korang tengok gambar kat bawah ni kan, agak-agak Hadiah apa yang akan berikan ye???


 Klu : Chubbies / Super Cute / Softly / Best Friend Forever

Yup!!! Betul Betul Betul! 10 markah
Jangan lupa follow Blog dan Like Fan Page Farisha ramai-ramai ye
Kalau terlepas Giveaway ni memang rugi

~hehe~

Selain itu,
Debaran kian memuncak! 
Siapakah yang akan memenangi Sijil Limited Edition
Bagi Top Commentor Blog ini???
Klik SINI untuk lihat hadiah + tarikh tamat

Comments

hmm lemme guess. teddy bear? :D
bunyinya macam inviting dan best jer ni... erks..fluffy toys? omg, itu favourite kakak tu...
Amira Yasmin said…
Haha. siap ada teaser lagi. Patung beruang ke?
Invisible Me said…
Tunjuk hadiah sikiittt.
Hehe
Pena Islam said…
salam..anda dipilih utk menerima poskad percuma dr bismi artzwork..berikan alamat beserta nama anda di https://www.facebook.com/denyutnadihamba
boni kacak said…
amboi.. siap teaser lagi ni. hehehe
DIARI FARISHA said…
semua boleh join :) nantikan GA ni pada raya kelima nanti ye
Mia Liana said…
wahhhh siap ada teaser lagi gitu...
Tahniah! Anda telah direview..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/review-bloglisted-terpilih-5-diari.html

Popular Posts