MURAHNYA MAIXARA -C SENTIAL DAN BEDAK TANAKA!!

 
 Dapatkan Maixara C-Sential dengan harga RM 90.00 sahaja!! Percuma kos pos
Sangat murah ^.^
Inbox FB Farisha jika nak order ->> SINI
-----------------------------------------------------------------------------------------
Maixara C- Sential
VITAMIN C + KOLAGEN + GLUTA + EKSTRAK STRAWBERRY 10000mg
Gabungan daripada extrak strawberry menghasilkan vitamin C, kolagen dan gluta dalam satu tablet. Kolagen yang digunakan dari sumber ikan tilapia. Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti pure collagen marine (PMC).

Fungsi utama Maixara C-Sential:
1) Mencerahkan dan mengebukan seluruh badan dgn sekata
2) Melembabkan kulit dan menghaluskan kulit dan seluruh badan
3) Menganjalkan kulit (agen anti oksida dan anti penuaan)
4) Merawat jerawat, mengurangkan jeragat.

Satu tablet mengandungi 10000mg (Pertama di Malaysia)
Kesan dpt dilihat seawal 7 hari. 
Minum air dengan banyak. Sekurangnya 2 ke 3 liter sehari. 
Kesan yang dapat dilihat dalam 7 hari ke 10 hari: Kulit cerah dan berseri, kulit menjadi lembut dan halus. Parut jerawat dan jeragat semakin pudar dan muka tidak kusam lagi

Boleh diambil oleh:
Orang lelaki & perempuan umur 13 tahun ke atas
Ibu menyusu dan Ibu mengandung ( seelok slps 5 bln )
100% Halal dan Selamat, Tiada gelatin, Produk Bumiputera dari kilang bertaraf GMP Muslim

---------------------------------------------------------------------------------------------


Bedak Tanaka Original Myanmar (Lemon) 110 gram = hanya berharga RM25 percuma kos pos
Bedak Tanaka Original Myanmar (Lemon) 40 gram = hanya berharga RM20 percuma kos pos

Macam biasa inbox FB Farisha kat SINI ok kalau nak order

--------------------------------------------------------------------------------
Ramai yang konfius, kenapa ada 4 colour. Sedangkan NORA DANISH punya bedak ada printed "TATE BY D.E.A" tu just ada warna hijau sahaja. Baiklah.

Kalau you ols nak tau, BEDAK TANAKA ni memang asal dari MYANMAR. So, yang NORA DANISH punya bedak tu pon asal dari Myanmar, ambil di tempat yang sama. Kilang sama, isi sama, bekas sama, kuantiti sama, kandungan sama, warna sama, & semuanyaaaaa adalah SAMA 100%!

Bedak TATE by D.E.A tu plak adalah Bedak Tanaka yg NORA DANISH re-branding and buat labeling atas nama dia. Kesimpulannye Bedak TANAKA ORIGINAL from Myanmar dgn Bedak TATE by D.E.A adalah SAMA...!! Bezanya hanyalah pada label... Now, you ols tak perlu lagiii argue and pelik kan kenapa NORA DANISH ada warna hijau je, and why saya jual xde sticker "TATE BY D.E.A tu"

Kesimpulannya you ols nak pakai bedak tanaka sebab nak cantik macam nora danish kan? Tak kisahlah ada sticker dari Nora Danish ker x dak, coz you ols nak pakai bedak tanaka tu, bukan sticker tu? Ngeh3.

THANAKA ADALAH 100% ORGANIK DAN SEMULA JADI.

KELEBIHAN BEDAK SEJUK TANAKA :
  * Mengecut dan menghapuskan jerawat.

* Melindungi dari sinar uv matahari (sapuan nipis as a foundation) juga mengurangi tanda-tanda penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat

* Melicinkan kulit muka.

* Memberi kesegaran pada kulit.

* Mengurangkan kadar pengeluaran minyak / sebum pada kulit.

* Menanggalkan sel kulit mati.

* Ia membantu sejukkan kulit.

* Membersih & menengang wajah.

* Sesuai untuk kanak-kanak dan bayi 1tahun keatas.

* Sesuai untuk semua lapisan umur.

* Menghilangkan ruam-ruam badan.

* Boleh digunakan dimuka dan badan.

* Menghilangkan gatal-gatal badan.

* Lembutkan kulit dan menghaluskan.

* Cerahkan kulit.

* Hilangkan jeragat.

* Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka.

* Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation.

* Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan. 
 
CARA GUNA BEDAK SEJUK TANAKA :

- UNTUK JADIKAN SEBAGAI FOUNDATION

cuma sapukan bedak tanaka secara nipis dan rata ke seluruh wajah menggunakan jari atau span muka.

*Tips: Renjiskan sedikit air pada wajah sebelum dicalit bedak agar sapuan licin dan nipis


- UNTUK JADIKAN SEBAGAI BEDAK SEJUK

***cuma basahkan jari atau ambil sedikit bedak tanaka, letakkan ke dalam piring. Campurkan dengan sedikit air (jgn terlalu pekat / cair), kemudian sapu ke wajah. Biar kering 30 minit sebelum di scrub / cuci. Boleh juga di pakai sepanjang malam sewaktu tidur sebelum dicuci keesokannya.

BEDAK SEJUK TANAKA SESUAI UNTUK:

** Bedak ini boleh digunakan untuk semua jenis kulit - berjerawat, sensitif, normal atau berminyak.
** Sesuai untuk lelaki dan wanita sama ada dewasa atau kanak-kanak.
** Boleh merawat kegatalan dan dijadikan scrub seluruh badan untuk menghilangkan kotoran, daki dan sel-sel mati.

4 comments:

Mar Mansor said...

alamak made in myanmar ke?
x suka la org2 myanmar sbb kes pembunuhan org islam beramai2 tu..

Azrul Azmi said...

banyak jugak kawan-kawan bloger prempuan yang jual bedak nie... teruskan usaha...

boni kacak said...

tanaka tu memang antara hot item tu.hehe

wID2 said...

good luck sis.. lepas nie dh boleh buka bisnes sdri... ^_^